George Clooney-t ismeretlen telefonáló zaklatja

Vágólapra másolva!
George Clooney amerikai színészt ismeretlen hívó zaklatta telefonon: a középkorú férfi azért hagyott üzenetet, hogy így figyelmeztesse az Oscar-díjas hírességet, hogy minél hamarabb "rúgja ki" a barátnőjét, Sarah Larsont.
Vágólapra másolva!

George Clooney amerikai színészt, a Sziriana című film főszereplőjét a napokban ismeretlen férfi hívta fel telefonon, és arra figyelmeztette, hogy szakítson a barátnőjével, Sarah Larsonnal, "különben megbánja". Az Oscar-díjas híresség magánnyomozókat fogadott a telefonáló kilétének kiderítésére. A hívás azután érkezett, hogy "botrányos részletek" derültek ki Sarah Larsonról.

"Az üzenetben egy középkorú férfi azt mondja, hogy minél hamarabb rúgjam ki azt a ribancot, mielőtt megbánom" - árulta el Clooney egy magazin újságírójának, majd elmondta, bár megpróbálták visszanyomozni a hívást, nem találták meg az ismeretlent.

Larson szerint a lapok rengeteg "kitalált történettel szórakoztatják az olvasóikat", amelyeknek a fele sem igaz.

"Mindeki azt írja, hogy sztriptíztáncosnő voltam, pedig ez nem igaz" - állítja a feltörekvő színésznő. "Az, hogy Las Vegasból származom, és pincérnőként dolgoztam, nem jelenti azt, hogy bármi törvénytelent vagy megbotránkoztatót követtem el."

Sarah Larsonról azonban meglehetősen "botrányos" fotók kerültek elő, néhány egykori ismerős azt állította, hogy a nőt azért fizették, hogy "partikon férfiakat szórakoztasson" és "bajt keverjen" - sőt, Larson egy régi szeretője, Tommy McKaughan is kitálalt a színésznőről.

"Sarah igazi boszorkány, aki nagyon hisz a spirituális, misztikus dolgokban" - mondta a zenész a News of the World brit lapnak. "Ráadásul imádja a szexet, igen érzéki, és nincsenek gátlásai. Biztos vagyok benne, hogy George-ot is ezzel fogta meg."