Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még az Oroszlán jegyében jár, trigonban áll a Merkúrral és szemben áll a Neptunusszal. Nagyon érzékeny hangulatban leszünk, de szerencsére nem  zárjuk magunkba az érzelmeket, könnyedén ki tudjuk fejezni őket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még az Oroszlán jegyében jár. A gerincünk lehet egy kicsit érzékenyebb: lehetséges, hogy különösebb ok nélkül megfájdul a hátunk; azt is érezhetjük, hogy elveszítettük a hajlékonyságunkat. Igyekezzünk nem megterhelni a gerincünket, óvakodjunk a megerőltető sportgyakorlatoktól, ügyeljünk a tartásunkra és ne görnyedezzünk hosszú ideig az íróasztal vagy a számítógép fölött. Elgémberedett izmainknak jót tehet a masszázs, a jóga, de már akkor is sokat teszünk a hátunk egészségéért, ha néhány óránként alaposan kinyújtóztatjuk a tagjainkat.

Használjuk ki a mai nap játékos hangulatát arra, hogy egy könnyed szórakozással töltjük a szabadidőnket. Koncentráljunk a gyerekeinkre - vagy a közelünkben élő, rokon vagy szomszéd gyerekekre -, és ne féljünk magunk is gyermekké válni néhány órára.

A játékszenvedélyt felnőtt-társaságban is kihasználhatjuk: töltsünk el egy kellemes estét a szeretteinkkel, és társasjátékozzunk vagy kártyázzunk. Ne játsszunk pénzben, hajlamosabbak lehetünk ugyanis a túlzott nagylelkűségre, és lehet, hogy ezt másnap komolyan megbánnánk.

A Hold trigonban áll a Merkúrral és szemben áll a Neptunusz bolygóval. Érzékeny hangulatban lehetünk, minden, amivel csak találkozunk a mai napon, igen méályen érint minket. Sokat töprenghetünk a világ dolgain. Szerencsére nem zárjuk magunkba az érzelmeket, nem titkoljuk el mások elől, ami a lelkünk mélyén lakik: sőt, kifejezetten élvezzük, ha az érzelmekről beszélhetünk, vagy mély eszmecseréket folytathatunk másokkal.