Amerikába akar költözni Heather Mills

Vágólapra másolva!
Heather Mills brit modell és aktivista, Paul McCartney volt felesége úgy döntött, Amerikában akar új életet kezdeni, és ahhoz, hogy megkedveltesse magát, Paris Hilton menedzserét hívná segítségül.
Vágólapra másolva!

Heather Mills brit modell és aktivista, Sir Paul McCartney zenész volt felesége az Egyesült Államokban kíván új életet kezdeni - nézett már lakást New Yorkban, és válogat a házak között Los Angelesben -, annak ellenére, hogy az amerikaiak egyáltalán nem örülnek az érkezésének. Egy szépségversenyen ugyanis, amelyen Mills zsűritag volt, hatalmas fújolás fogadta a modellt.

"Az angolok nem szeretnek engem" - mondta Mills. "Imádom Angliát, de csak rossz dolgok történtek ott velem. Szeretnék minél hamarabb az Egyesült Államokba költözni, és új életet kezdeni."

Ugyanakkor az amerikaiak nagy része sem kedveli a harcos állatvédőt - sőt, egyes pletykalapok őt tartják a "világ leggyűlöltebb asszonyának".

Mills "szakértői segítséget" is igénybe venne, hogy megváltoztassa a róla kialakult képet: együtt akar dolgozni Elliot Mintz PR-szakértővel, aki korábban Paris Hilton menedzsere volt.

"Elliot szerint Heathert megkedveltetni az amerikaiakkal hatalmas kihívás és hatalmas lehetőség" - árulta el Mintz egyik ismerőse a Daily Mirror című brit napilapnak. "Nem Elliot az egyetlen, aki szívesen dolgozna vele, sok sajtós akár ingyen is képviselné őt, mert a hírhedtsége igen kifizetődő lehet. Igazi sztárt lehetne Heatherből faragni."