Előkerült Marilyn Monroe szexfilmje

Vágólapra másolva!
Eddig ismeretlen - ráadásul meglehetősen pikáns - Marilyn Monroe film került nyilvánosságra: a 15 perces felvételen a legendás színésznő egy ismeretlen férfival szerepel - a szituáció félreérthetetlen. A tekercset már el is adták egy üzletembernek, aki "megesküdött", hogy nem hozza azt nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

Marilyn Monroe-ról a napokban pikáns filmfelvétel került elő: a 15 perces, az 1950-es években készült amatőr felvételen az amerikai színésznő orálisan elégít ki egy ismeretlen férfit. A fekete-fehér, hang nélküli film az FBI egyik raktárából került elő, a hatvanas években ugyanis hosszú időn keresztül próbálták bizonyítani, hogy a filmen Monroe partnere valamelyik Kennedy fivér.

A felvétel megtalálója, a gyógyszertúladagolában elhunyt szexszimbólum rajongója, Keya Morgan azt állítja, akkor akadt rá a filmtekercsre, amikor Monroe-ereklyék után kutatott: egy volt FBI ügynök hívta fel figyelmét a titkos aktára .

"A szövetségi nyomozók elkoboztak ugyan egy felvételt, amelyen Monroe szerepel, de egy besúgó készített egy másolatot a filmről - ez került most elő" - mondta Morgan. "További bizonyítékok vannak arról, hogy a filmet korábban már meg akarták venni: Joe DiMaggio, Marilyn volt férje 25 000 dollárt kínált érte, de a tulajdonosa nem akarta eladni. Az informátor fia azonban kész volt áruba bocsátani."

Morgan szerint "kétség sem fér ahhoz", hogy a felvételen Monroe van: "Marilyn nagyon bájos, mosolygós és ragyogó az egész felvételen. Egyszer sem néz a kamerába, de egyértelmű, hogy ő van a filmen" - közölte Morgan az újságírókkal.

A filmet már el is adták: egy magát megnevezni nem kívánó üzletember másfél millió dollárt fizetett érte, de kijelentette, hogy nem hajlandó bemutatni.

"Ez az úr megesküdött rá, hogy nem hozza nyilvánosságra a felvételt" - mondta Morgan. "Nem akarja megcsúfolni Marilyn emlékét."