Craig az első metroszexuális Bond

Vágólapra másolva!
Daniel Craig brit színész rengeteg időt tölt azzal, hogy minél jobban nézzen ki a legújabb Bond-film, a Quantum of Solace forgatásain - bennfentesek szerint ő alakítja az első "metroszexuális szuperkémet".
Vágólapra másolva!

Daniel Craig brit színész, James Bond legújabb megformálója kifejezetten sokat foglalkozik a külsejével. A Quantum of Solace forgatásán dolgozó bennfentesek szerint Craig célja, hogy "megteremtse az első metroszexuális Bondot", egy olyan szuperkémet, aki "a férfiak és nők számára egyformán vonzó", és aki "nemcsak erős és intelligens, hanem tökéletesen ápolt is".

"Daniel szeretne minél jobban kinézni, fontosnak tartja, hogy Bond szexis legyen" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Daily Mirror című napilapnak. "Rendszeresen használ önbarnítót, ránctalanító krémeket, arcradírt. Gyakran kér pedikűrt és manikűrt is, és szinte minden idejét az edzőteremben tölti."

"Ha éppen forgat, akkor szemcseppel teszi csillogóbbá a szemét, babaolajjal keni magát, hogy még tónusosabbnak látszódjon a teste, sőt, jéghideg vízzel locsolja az arcát, hogy kisebbnek tűnjenek a pórusai és fiatalabbnak a bőre" - folytatta a bennfentes. "Bár a filmben nem lesznek olyan jelenetek, ahol Bond kozmetikai kezelésnek veti alá magát, vagy testápolóval kenegeti a testét, Danielnek mégis fontos, hogy tökéletesen nézzen ki."

Craig szóvivője nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.