Mariah Carey nem akar gyereket

Vágólapra másolva!
Mariah Carey amerikai énekesnő egy interjúban nemrég elmondta: bár közeledik a negyvenedik évéhez, még mindig nem gondolkozott azon, hogy családot alapítson - egyszerűen nem érzi magát elég érettnek hozzá, sőt, úgy gondolja, egy gyerek miatt nem akarja "megtagadni önmagát".
Vágólapra másolva!

Mariah Carey amerikai énekesnő egy interjúban nemrég elmondta: egyáltalán nem akar gyereket, és bár közeledik a negyedik X-hez, nem gondolkodott még azon, hogy családot alapít.

"Nehéz gyereket nevelni a mai világban" - mondta Carey az OK! magazinnak. "Nem vagyok biztos abban, hogy megfelelően el tudnék látni egy gyereket. Lehet, hogy a jövőm mást tartogat, de egyelőre még nem gondolkoztam rajta."

Carey azt is hozzáfűzte magyarázatként, hogy gyermekkori traumák miatt nem szeretne szülni, illetve, hogy kielégítő számára kutyája, Jack társasága.

"Lehet, hogy furán hangzik, de úgy érzem, egy gyerek miatt fel kellene adnom önmagamat. Azt pedig nem szeretném" - tette hozzá Carey.

A magazinnak adott interjúban az énekesnő arról is beszélt, mennyire fontos az egészsége és a szépsége: közel húszfős stábbal utazgat (többek között fodrászok, masszőrök és asszisztensek kísérik az útjain), és szinte retteg a baktériumoktól.

"Nagyon félek attól, hogy valami fertőzést szedek össze, ami árt majd a hangomnak, így mániákusan fertőtlenítek mindent, amihez mások hozzányúlhattak" - mesélte Carey. "A szobám pedig tele van párásítókkal."

Az énekesnő közölte, nagyon jól tudja, hogy időnként kritzálják "teljesíthetetlen kérései miatt" - de ezek egyáltalán nem érdeklik.

"Nagyon sokat küzdöttem azért, hogy azt tehessek, amit akarok" - mondta Carey. "És az, hogy ilyen ellátásban részesülök minden nap, segített túltennem magamat a legfájdalmasabb tapasztalatokon is."