Vágólapra másolva!
Bár a pár még mindig nem jelentette be, hogy összeházasodtak, egy szemfüles hivatalnok elárulta: Beyoncé Knowles amerikai énekesnő és Jay-Z rapper-producer valóban házasok - múlt héten pénteken írták alá a papírokat a scarsdale-i városházán.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő és kedvese, Jay-Z rapper-producer tényleg összeházasodtak - állítja egy hivatalnok, aki jelen volt, mikor a két híresség leadta az aláírt házassági anyakönyvi kivontatot a scarsdale-i városházán.

Beyoncé és férje azonban mélyen hallgat, és sem cáfolni, sem megerősíteni nem hajlandóak az esküvő tényét - sőt, az énekesnő kifejezetten "rejtegeti" azóta a kezét, nehogy a fotósok lekapják a jegygyűrűjét.

Donna Conkling, a New York államban lévő Scarsdale egyik hivatalnoka szerint az énekesnő és kedvese múlt hét pénteken vitték be az április negyedikei dátummal szignált házassági papírokat a városházára.

Conkling azt is elárulta, hogy bár a hivatalos szabály szerint az anyakönyvi kivonatot öt nappal a házasságkötés után le kell adni, általában elnézőek azokkal, akik később viszik azt be - így Beyoncénak sem kell bírságot fizetnie.

Beyoncé és Jay-Z titokzatos esküvőjére április elején került sor, a rapper New York-i lakásán. A zártkörű ceremónián részt vett többek között Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő és férje, Chris Martin, valamint a Destiny's Child együttes két másik tagja, Kelly Rowland és Michelle Williams.