Boltokban a Szex és New York fehérnemű kollekció

Vágólapra másolva!
Hamarosan az amerikai boltokba kerül a Szex és New York fehérneműk: a Cosabella cég négy, a főszereplők egyedi stílusára jellemző kollekciót dob piacra.
Vágólapra másolva!

A Cosabella cég Szex és New York fehérnemű kollekciót készül péiacra dobni: a népszerű sorozat és a hamarosan bemutatásra kerülő mozifilm négy főszereplőjének stílusában készült alsóneműkre már felvesznek előrendeléseket, de májustól minden elegáns amerikai üzletben lehet majd kapni őket.

"Szeretnénk, ha a ruháinkat viselő nők pont olyan magabiztosnak és szexisnek éreznék magukat, mint a sorozat főszereplői" - mondta a Cosabella cég elnöke, Guido Campello. "A Szex és New York megmutatta, hogy a nők már nem a férfiak figyelméért küzdenek, hanem saját magukért, s az a legfontosabb számukra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ezek a fehérneműk pontosan ezt az érzést erősítik."

Forrás: HBO

Négy nő - négy stílus



A Carrie kollekciót - mely Sarah Jessica Parker filmbéli stílusát igyekszik feleleveníteni - a "felszabadultság, vidámság és romantika jellemzi", és keverednek benne a divatos stílusjegyek és az egyediség.

A férfifaló Samantha (azaz Kim Cattrall) nevével fémjelzett fehérneműk "rettenetesen szexisek és vágykeltőek", olyan nőknek valók, akik "tudják, hogy mit akarnak és meg is szerzik azt".

A romantikus, Kristin Davis által megformált Charlotte-ra jellemző fehérneműk "környezetbarát anyagból készültek, klasszikusan elegánsak, a szépséget és a csendes önbizalmat testesítik meg".

A Miranda - azaz Cynthia Nixon - kollekcióra a "nagyvilági érzékiség" a jellemző, olyan nőknek szánják, akik "önállóak, intelligensek és magabiztosak"

A termékek ára 20 és 200 dollár között mozog.