Szabadon engedték Pete Dohertyt

Vágólapra másolva!
Pete Doherty brit zenészt, a Babyshambles együttes frontemberét kiengedték a börtönből. Kate Moss drogos botrányairól hírhedt expasija mindössze 29 napot töltött le 14 hetes büntetéséből.
Vágólapra másolva!

Pete Doherty brit zenészt, a Babyshambles együttes frontemberét Kate Moss topmodell volt barátját kiengedték a börtönből. A botrányos életű híresség 29 napot töltött le 14 hetes büntetéséből. A zenészt azért ítélték el, mert megsértette a próbaidőt, és az egyik ellenőrzés során kábítószert találtak nála.

Doherty a rá várakozó újságíróknak elmondta, "örül, hogy kiszabadult", és minél előbb szeretne egy kólát, a legjobban pedig a macskáival való találkozást várja. A zenész az egykori brit miniszterelnöknek is üznet: "Köszönöm Mrs. Thatchernek, hogy egy cellába kerülhettem Nagy-Britannia legveszélyesebb bűnözőivel."

A zenész egy papírt is mutogatott, melyen igazolják, hogy nincsenek drogok a szervezetében, sőt, még a naplóját is megmutatta az újságíróknak, amelybe verseket, dallamokat és rajzokat készített a büntetése alatt. Doherty arra is felhasználta a szabadulása körüli sajtóérdeklődést, hogy beszéljen egy cellatársáról, aki "ártatlanul került börtönbe".