Nyíltan beszélt alkoholizmusáról a Szex és New York sztárja

Vágólapra másolva!
Kristin Davis amerikai színésznő, a Szex és New York című sorozat egyik főszereplője első alkalommal beszélt nyíltan az alkoholizmusáról: bevallotta, hogy a húszas éveiben szinte folyamatosan részeg volt, mert csak "úgy érezte magát felszabadultnak".
Vágólapra másolva!

Kristin Davis, a Szex és New York című sorozat egyik főszereplőnője egy nemrég adott interjúban először beszélt nyíltan az alkoholizmusáról. A 43 éves amerikai színésznő elmondta: azért ivott a húszas éveiben, mert túlságosan félénk és visszahúzódó volt.

"Rengeteget ittam, mert úgy éreztem, az alkohol felszabadít" - vallotta be Davis a Shape magazin brit kiadásában megjelenő interjúban. "Tényleg nagyon félénk voltam, fogalmam sem volt arról, hogyan nyílhatnék meg az emberek előtt. Az ital erőt adott."

"Ugyanazért fordultam az alkoholhoz, amiért színészkedni szeretek: meg akartam mutatni magamat, és olyan dolgokat is érezni szerettem volna, amelyek nem adattak meg nekem" - mondta a színésznő.

Bár Davis nem beszélt arról, hogyan gyógyult ki végül a függőségéből, azt elmondta, mostanában inkább az egészséges életmód híve: évek óta egy kortyot sem ivott, minden nap jógázik és amikor csak teheti, biciklizik.