Szerelmi horoszkóp május 8-tól 15-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban egy kicsit túl hevesen reagálhatsz mindenre, amit a kedvesed mond - sőt, talán meg is vádolod, mert olyan dolgokat is feltételezel róla, amelyek egyáltalán nem helytállóak. A féltékenykedés oka lehet a bizonytalanság is: talán a te önbizalmad csappant meg az utóbbi időben. Ha valójában erről van szó, akkor ne támadd a párodat, hanem kérj tőle támogatást. Egy romantikus, kettesben elköltött vacsora vagy egy rövid utazás segíthet helyreállítani közöttetek a harmóniát.

Bika (április 21. - május 21.)
Nem a szerelem lesz a központi téma az életedben ezen a héten, a gondolataidat túlságosan lefoglalja a karrier és a pénz. Kedvesed pedig a szokottnál bohókásabb lehet, és nem nagyon tud odafigyelni a te "komoly" témáidra. Szervezzetek legalább egy olyan napot, amikor csak egymásra figyelnek: sétáljatok, üljetek be egy elegáns cukrászdába, vagy menjetek el moziba. Közben természetesen meg is beszélhetitek, ami a szíveteket nyomja.

Ikrek (május 22. - június 21.)
Rengeteget dolgozol a következő napokban, és sokkal több energiádat emészti fel a munka. Emiatt a kedvesed döntéshelyzet elé állíthat: vagy őt választod, vagy pedig vége a kapcsolatotoknak. Még mielőtt döntenétek, várjatok néhány napot, ugyanis most túl elhamarkodott lenne a szakítás. Ha azonban a kedvesed nem elég megértő vagy türelmes, akkor érdemes lenne elgondolkozni a váltáson. Az egyedüllét időnként jobb választás egy rossz, boldogtalan kapcsoaltnál.

Rák (június 22.- július 22.)
Ha eddig laposnak, unalmasnak érezted a párkapcsolatodat, akkor tegyél ellene valamit - a kedvesedre (kezdeményezés szempontjából) ugyanis nem nagyon számíthatsz, ha viszont te kitalálsz valamit, akkor azt lelkesen fogadja, és az ötleteid megvalósításában is partner lehet. Ha még magányos vagy, akkor érdemes pontosan megfogalmaznod, mi mindent szeretnél a jövőtől; kiderülhet ugyanis, hogy hol "buksz bele" rendszeresen a párkeresésbe, és mi az, ami valójában számít neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Ha még nem találtad meg az igazit, akkor most érdemes elindulnod "vadászni": kedves, humoros és szórakoztató lehetsz, ráadásul képes vagy nagyvonalúan és romantikusan viselkedni - kevés olyan ember van, aki ellent tud állni ennek a kombinációnak. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor újítsátok meg egy kicsit a szerelmeteket, mindkettőtöknek szüksége lehet a több szenvedélyre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 22.)
A szokásosnál némileg kiállhatatlanabb és cinikusabb leszel az elkövetkező néhány napban, és ennek a kedvesed lesz a legnagyobb elszenvedője, ő láthatja ennek a viselkedésnek a legtöbb kárát. Sok olyan apró szurkáló, csipkelődő megjegyzést engedsz meg magadnak, ami a másiknak nagyon rosszul esik, és talán sokkal mélyebben érinti, mint ahogyan azt gondolod. Fogd vissza egy kicsit magad, ha pedig már megbántottad a párod, akkor tegyél meg mindent azért, hogy minél hamarabb kibéküljetek!

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)
Rengeteg érzelmi energiád lesz a héten, sok mindent (beszélgetéseket, vallomásokat) be tudsz pótolni, és végre a kedvesed sem érzi másodlagosnak magát rengeteg tennivalód mellett. Éld ki a szenvedélyes énedet, csábítsd el többször is a párodat! Ha még magányos vagy, akkor számíthatsz arra, hogy közelebb kerültök egymáshoz egy régi barátoddal: a mély beszélgetések rádöbbenthetnek arra, hogy jóval többet érzel iránta puszta barátságnál.

Skorpió (október 24. - november 22.)
Kísérletező hangulatban vagy a héten - különösen, ami a szexualitást illeti. Szívesen próbálnál ki új dolgokat, és minden eszközzel próbálhatod rávenni a kedvesedet arra, hogy tegyétek minél izgalmasabbá az együttléteket. A túlzott erőszakosságod azonban elriaszthatja őt, inkább próbáld meg kedvesen meggyőzni. Ha nem élsz tartós kapcsolatban, akkor legyél óvatosabb és megfontoltabb, a kísérletezőkedves ugyanis csapodárrá tehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)
Menjél minél többet társaságba - akár egyedül, akár a pároddal -, mert ez az időszak nagyon kedvező lehet arra, hogy új ismerősöket szerezz, vagy megerősítsd a barátságaidat. Ráadásul nagyon szerethető vagy most, ezért még könnyebb dolgod lehet. Az egyetlen dolog, amire ügyelned kell, hogy ne szorítsd a háttérbe a kedvesedet, őt is hagyd szóhoz jutni, és kérd ki minél többször a véleményét.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon kellemes beszélgetéseknek nézel elébe, rengeteg lehetőséged lehet arra, hogy jó kis vitákat, eszmecseréket folytass a számodra fontos emberekkel vagy a pároddal. Ez megerősítheti a kapcsolataidat - mindketten jobban érzitek majd magatokat, ha megnyílhattok a másik előtt, és őszintén elmondhatjátok, mi esik jól és mi nem. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy egy kapcsolatban a kedvességre, a gyengédségre és az intimitásra is szükség van; a szellemi csaták mellett kerüljön sor erotikára is!

Vízöntő (január 21. - február 18.)
Őszinte hangulatban vagy, könnyedén mondod ki, ami a szívedet nyomja, és egyáltalán nem gondolkozol azon, hogy ez milyen hatással van a párodra. Így pedig szinte elkerülhetetlenek lesznek a veszekedések, nem biztos ugyanis, hogy más elviseli a kíméletlenségedet; arról nem is beszélve, hogy te sem tűröd, ha más megmondja neked a véleményét és kritizál téged. Ha nem gondolkozol véleménynyilvánítás előtt, akkor nehéz pillanatokra kell számítanod.

Halak (február 19. - március 20.)
Intuíciód, kommunikációs képességeid a csúcson lesznek az elkövetkező napokban, ezzel pedig könnyedén elkápráztathatod a kedvesedet: szinte azonnal kitalálod , hogy mit szeretne a másik. Ha lehetőséged van rá, akkor helyezzétek a hangsúlyt a szexualitásra, most ugyanis különleges élményekben lehet részetek. A pozitív hálószobai tapasztalatok pedig az egész életre kedvezően hatnak!