Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében jár, szextilben áll a Nappal és szemben áll a Jupiterrel. Pezsdítő hatásokkal teli napnak nézünk elébe, amikor könnyebben nyilvánulnak meg a heves érzelmek.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében jár. Bár a Hold igen kedvező helyzetben van ebben a csillagjegyben, próbáljuk meg elkerülni ennek a csillagállásnak a legrosszabb hatásait: a túlzott aggodalmaskodást és a folytonos védekező, hárító magatartást. Ez pedig a gyomorra lehet nagyon rossz hatással. A túlzott stressz és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A nem kiegyensúlyozott táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért válasszuk inkább a kíméletesebb készítményeket. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

A Hold ma szextilben áll a Nappal és szemben áll a Jupiterrel. Pezsdítő hatásokkal teli napnak nézünk elébe, amikor könnyebben nyilvánulnak meg a heves érzelmek. Szerencsére most nem kell rossztól tartanunk, sokkal inkább "szeretetkitörésekre", a kedvesség megnyilvánulásaira számíthatunk még azoktól az emberektől is, akik egyébként inkább visszafogottságukról, hűvösségükről híresek. Ez a pozitív, energiában gazdag időszak segít túljutni a leki nehézségeken, és olyan gondoktól is megszabadulhatunk, amelyek már régóta nyomasztottak minket - elsősorban az foglalkoztat minket, hogy mennyire fogadja el a másik a szeszélyeinket, bogarainkat. Szánjunk egy kis időt arra is, hogy beszélgessünk szeretteinkkel. Ma megvitathatjuk azokat a kérdéseket, amelyekben különbözik a véleményünk, hiszen sokkal elfogadóbbak vagyunk egymással, mint más napokon.