Jennifer Aniston újra szerelmes

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston amerikai színésznő újra szerelmes: választottja John Mayer amerikai zenész, aki kilenc évvel fiatalabb a Jóbarátok sztárjánál.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok című sorozat egykori sztárja újra szerelmes. Bár hivatalosan még nem jelentették be, minden jel arra mutat, hogy már egy hónapja együtt van John Mayer zenésszel. A párt láthatóan a közöttük lévő kilenc évnyi korkülönbség sem zavarja.

"Jennifer és John láthatóan nagyon jól érzik magukat együtt, kifejezetten boldognak tűnnek" - árulta el Aniston egyik ismerőse. "Bár egymástól távol dolgoznak, minden alkalmat megragadnak arra, hogy együtt legyenek. John kész több ezer kilométert repülni csak azért, hogy Jenniferrel tölthesse a hétvégét."

A pár többször is együtt vacsorázott az elmúlt hónapban, sőt, lesifotósok azt is lekapták, mikor Mayer és Aniston egy miami luxusszálloda medencéjében ölelkezik. Szemtanúk szerint "szinte izzott közöttük a levegő, csókolóztak, flörtöltek és rengeteget beszélgettek egymással".

A két hírességet közös barátjuk, Sheryl Crow mutatta be egymásnak, aki - mint az ismerőseinek elárulta - "érezte, hogy Jennifernek és Johnnak egymásra van szüksége".

Aniston más ismerősei azonban féltik a 39 éves színésznőt: Mayer ugyanis hírhedt nőcsábász.

"Johnról mindenki tudja, hogy nem marad meg túl sokáig egy-egy nő mellett. Jennifernek pedig nincs szüksége egy újabb szakításra" - közölte egy magát megnevezni nem kívánó forrás.