Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Halak jegyébe, kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Igen ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosak lehetünk arra is, hogy hitegessük magunkat, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Halak jegyébe - érdemes minél közelebb kerülni a vízhez; próbáljuk ki az aquafitneszt, menjünk el úszni, gyógyfürdőbe. A vízben való lazításnak komoly lelki hatása is van: megnyugszunk, lehiggadunk tőle. Belülről is érdemes a víz jótékony hatását kihasználni: igyunk minél több folyadékot. Akár még egy tiszta víznapot is tarthatunk, amikor semmilyen szilárd táplálékot nem veszünk magunkhoz. Ez az egynapos böjt igen kedvezően hat a testünkre, átmossa a belső szerveinket, segít megszabadulni a méreganyagoktól és a bőrünket is szebbé teszi.

A mai napon minden megnyilvánulásunk érzelmi jellegű, könnyen meghatódunk vagy sírjuk el magunkat. A Halakban járó Hold hajlamossá tehet arra is, hogy a könnyebb utat válasszuk és olyan döntéseket hozzunk, amelyekkel magunkat is becsapjuk. Keressünk magunknak olyan elfoglaltságot, amellyel fejleszthetjük saját magunkat, és jobban megismerhetjük a motivációinkat.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosabbak lehetünk hitegetni magunkat A problémákat pedig a szőnyeg alá söpörjük, ahelyett, hogy megbeszélnénk őket.Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le - sőt, minden eszközzel megpróbáljuk elhitetni, hogy tényleg ő a felelős mindenért. Próbáljuk meg minél alaposabban és minél türelmesebben megbeszélni a felmerülő nézeteltéréseket.