Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében tartózkodik, együtt áll az Uránusz bolygóval és szextilben a Jupiterrel. Kiegyensúlyozottak, boldogok lehetünk a nap folyamán, jól érezzük magunkat a családtagjaink körében.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még (a nap nagyobb részében) a Halakban tartózkodik. Ez az érzékeny jegy álmodozóvá és romantikussá tehet minket: szívesen segítünk másoknak és saját lelki egészségünkért is sokat tehetünk, ha kicsit befelé fordulunk. Helyezzük a hangsúlyt a meditációra és a relaxációra, vagy csak a csendes elmélkedésre. Használjuk ki a színek erejét: a Halak jegy hangulatához legjobban a kékes, az óceánt idéző színek illenek. A kék megnyugtat, csökkenti a stresszt, és segíti az intuitív gondolkodást, és segíthet abban is, hogy egy kicsit nyitni tudjuk a többi ember felé.

A Hold a mai napon együtt áll az Uránusz bolygóval és szextilben áll a Jupiterrel. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk, de szívesen töltjük az időnket a családtagjainkkal is.

Annak ellenére, hogy a lelkünk mélyén vágyunk a szabadságra és a kötöttségektől mentes életre, mégis képesek vagyunk megtalálni a helyes egyensúlyt a családi és az egyéni igényeink között. Különösen kifinomulttá válhat az ítélőképességünk és az intellektusunk, komoly fejlődést érhetünk el, elsősorban akkor, ha képesek vagyunk az érzelmeinket is egy kicsit racionálisan nézni. Nuyugodtan elemezzük ki, mit érzünk, mert így érdekes, talán meglepő dolgokat is kideríthetünk saját magunkról. Mivel az Uránusz hatására szívesen változtatunk az életünkön, ma képesek vagyunk megtenni azokat a lépéseket is, amelyeket már régóta halogatunk - például nemet tudunk mondani másoknak anélkül, hogy mély bűntudatunk lenne, vagy el tudunk szakadni egy olyan baráttól, akinek a társaságát már egyáltalán nem élvezzük.