Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bika jegyében jár, kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Bika jegyében jár. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk, és szívesebben nyúlunk el kényelmesen egy kanapén, mintsem hogy kirándulni, sétálni, sportolni menjünk. Az egész napot pihenéssel, relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Ha lehetőségünk van rá, akkor egy kicsit lépjünk ki a mindennapi rutinból, és lassítsunk le, csodáljuk meg az élet szépségeit. Vigyázzunk azonban arra, hogy a Bika mindenkiben erősíti a lustaságra való hajlamot, és nem szívesen veszünk részt semmilyen fizikai aktivitásban.

Mindenképpen menjünk ki a szabadba legalább egy fél órára, és ha van kertünk, akkor foglalkozzunk egy kicsit a virágainkkal. Még a lakótelepeken, belvárosban élőknek is érdemes a növényeikkel foglalkozni: öntözzük meg őket tápoldattal, langyos vízzel mossuk le leveleiket, hálásak lesznek a törődésért.

Mivel a Bika szereti az élet élvezetesebb oldalát, ez a nap nagyszerű lehet arra, hogy rendezzünk egy "igazi" vasárnapi ebédet a családtagjainknak, csupa finomsággal, süteménnyel, finom borokkal.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.