Szerelmi horoszkóp június 5-től 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Különösen jó napoknak nézel elébe: érzékiséged szinte virágzik, találékony, élénk és kezdeményező vagy. Ráadásul, igen bájosan és vonzóan viselkedsz, ezért lehet, hogy még olyan emberek is felfigyelnek rád, akik eddig közömbösen fordultak feléd. Használd ki ezt a lehetőséget, elsősorban azért, mert ez a feldobott és örömteli hangulat nem tart örökké. A jövő hét eleje már sokkal nyugodtabb, csendesebb lesz, a szerelem helyett inkább a befelé forduláson lesz a hangsúly.

Bika (április 21. - május 20.)
Sokkal stabilabb kapcsolatokat szeretnél, mint amilyenekben most részed van: vágysz arra, hogy az életedben átéld a biztonságot, és számíthass azokra az emberekre, akik körülötted vannak. Lehet, hogy a kedvesed is ugyanígy érzi, csupán meg kell vele beszélned a kétségeidet - talán még több kérdésre választ találtok együtt. Ha még magányos vagy, akkor érdemes minél több időt a barátaiddal tölteni, rajtuk keresztül ugyanis megismerkedhetsz valakivel, aki talán különlegesebb szerepet is betölthet az életedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Bár nagyon vágysz a megértésre és a romantikára, mégis inkább hanyagolod a szerelmi ügyeidet a következő napokban. Úgy gondolod ugyanis, hogy amíg a munkádban, a karrieredben (és a saját fejedben) nincs rend, úgysem tudnál a kedvesedre figyelni. Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket, mert lehet, hogy nagyon megbánod őket - inkább várj néhány napot, amíg minden energiáddal a szerelemre tudsz koncentrálni. Ha még magányos vagy, akkor a hétvégét töltsd inkább a barátaiddal, ne pedig azzal, hogy partnerre vadászol.

Rák (június 22. - július 22.)
Szépen eltervezel mindent, terveket is szövögetsz; egyedül a partneredet hagyod ki a számításból - ráadásul még meg is sértődsz, ha esetleg nem úgy cselekszik, ahogyan azt te kitaláltad. A kommunikáció és a kezdeményezés létfontosságú lesz az elkövetkező néhány napban: ha nem mondod meg, hogy mit is akarsz, nem várhatod el, hogy a kedvesed teljesítse a kívánságaidat. Tedd félre tehát a szerénységedet, és mondd ki mindazt, ami a szívedet nyomja!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Legyél nyitott, kezdeményező és bátor ezen a héten, ami a szerelmi ügyeket illeti: a partnered, vagy kiszemelted ugyanis bátorításra szorul - valami miatt tart a reakcióidról. Próbáld meg rábeszélni egy romantikus belvárosi estére, vacsorával, sétával, esetleg mozival vagy színházzal. A jövő hét elején magadra is figyelj oda egy kicsit jobban: ha ugyanis a szerelmi ügyeid jobban mennek, hajlamos lehetsz elengedni magad, és hamar "felugrik" rád néhány plusz kiló...

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szerelmi életedben nem sok izgalomra számíthatsz - és ez téged nem is nagyon zavar, mert így legalább más ügyeiddel is tudsz foglalkozni. Próbáld megtalálni a mindennapokban azokat a lehetőségeket, amelyekkel színesebbé, pezsgőbbé teheted a napjaitokat. Ha ez azonban nehezen megy neked (mert például túl szégyellős vagy, esetleg a gátlásaid nem engedik, hogy kreatív legyél), legalább a párod ötleteit fogadd nyitottan és örömmel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Mostanában egyáltalán nem viseled jól, ha a kedvesed lépten-nyomon melléd szegődik, és folyamatosan veled akar lenni - nem is nagyon érted, miért kell ennyire egymásra telepednetek. Sokkal jobban éreznéd magad akkor, ha a párod hagyna neked némi szabadidőt, amikor azt csinálsz, amit akarsz - és főleg azokkal, akikkel te szeretnéd. Illendő lenne jó előre tisztáznod ezt az igényedet a kedveseddel, mert így elkerülhetitek az esetleges vitákat, veszekedéseket.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Lehet, hogy az elmúlt hetekben nem úgy alakultak a szerelmi ügyeid, ahogyan azt te szeretted volna, ám ahelyett, hogy kétségbe esnél vagy mindenért a kedvesedet hibáztatnád, inkább vizsgáld felül, mit is tettél (vagy éppen nem tettél, pedig kellett volna). Kérdezd meg magadtól, hogy valójában mit szeretnél érzelmi téren elérni - és persze azt is, hogy a jelenlegi cselekedeteid közelebb visznek a célodhoz, vagy éppen eltávolítanak tőle. Ha a szerelmed vagy kiszemelted is felteszi neked ezeket a kérdéseket, a legjobb őszinte és egyenes választ adnod rájuk.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Lehetséges, hogy komoly változások következnek be a szerelmi életedben, ám ez téged egyáltalán nem zavar, sőt, kifejezetten örömmel tölthet el, hogy kiléphetsz a régi, rutinszerű hétköznapokból - ez természetesen nem (feltétlenül) jelenti azt, hogy szakítasz a partnereddel, lehet, hogy más módon alakítjátok át az életeteket. A magányosoknak sem kell aggódniuk: mindössze nyitottan kell járni a világban, és akkor váratlan helyről érkezhet egy új szerelem. Különösen jól érezheted magad - és randira is hívhatnak -, ha részt veszel valamilyen sporteseményen. A közelgő foci-eb például jó ürügy lehet, az ismerkedésre is...

Bak (december 22. - január 20.)
Szívesebben zárkózol be a saját kis világodba ezen a héten, nem akarsz találkozni a barátaiddal, sőt, a szerelmeddel sem szívesen töltesz időt - egyszerűen idegesít a többi ember. Bár ő rettenetesen szeretne együtt lenni veled, meg kell értenie, hogy időnként szükséged van a magányra. Ha ugyanis nagyon erőszakoskodik, akkor komoly viták alakulhatnak ki kettőtök között. Ha máshogy nem megy, kérj tőle egy kis türelmet: a jövő hét második felében ugyanis sokkal barátságosabb hangulatban leszel, és a pároddal is szívesebben foglalkozol majd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon érzéki hangulatban leszel a következő napokban, a legtöbb gondolatod az erotika körül forog, és kész vagy merészebbnél merészebb ötletekkel előállni, hogy ágyba csábíthasd a kedvesedet. Azonban ő nem biztos, hogy vevő erre - lehet, hogy túlságosan feszült ahhoz, hogy az egész napot hancúrozással töltse. Segíts neki ráhangolódni az intim órákra; kezdetnek például az is megteszi, ha meghallgatod, hagyod, hogy kiöntse neked a szívét, esetleg ellátod egy-két jó tanáccsal. Ezek után már biztosan jobban tud a kettőtök kapcsolatára koncentrálni.

Halak (február 20. - március 20.)
Még a szokásosnál is nyitottabb leszel, ez pedig megrémisztheti a szerelmedet: lehet, hogy nehezen viseli a szeretetkitöréseidet, és azt, ha rászabadítod az összes érzelmedet. Előfordulhat, hogy ő egyáltalán nem értékeli ezt. Ezért próbáld meg egy kicsit jobban megválogatni a szavaidat, nehogy elriaszd magadtól. A jövő hét elején sokkal kevesebb időd marad a romantikára, sűrű napoknal nézel elébe, amikor rengeteg dolgot kell elintézned. A barátaid és a kedvesed azonban meglepő módokat találnak arra, hogy felvidítsanak, és a lazításra is "csinálnak" neked időt.