Heti horoszkóp június 9-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Felül kellene vizsgálnod a munkáról alkotott elképzeléseid, lehet ugyanis, hogy amit gondolsz a karrieredről és a munkahelyedről, az haladás útjában áll, és a mereven rögzült gondolatok miatt nem tudsz fejlődni. Ha bizonytalannak érzed a döntéseidet, akkor kérdezz meg egy jó barátot, vagy idősebb rokont, hátha ő tud valamilyen használható tanácsot adni neked (amit nem kell feltétlenül megfogadnod...). A tényleges cselekvéssel azonban várj egy kicsit, és dolgozz ki egy tervet, mert ha egyik pillanatról a másikra mindent át akarsz alakítani, annak igazi káosz lesz a vége.

Bika (április 21. - május 20.)
Egy kicsit óvatosabbnak kell lenned, különösen a hét első napjaiban; ne csak a fizikai veszélyekre figyelj oda, hanem készülj fel a "virtuális" balesetekre, például változtasd meg a kódjaidat, jelszavaidat, és ments el minden fontos dokumentumot a számítógépedről. A pénzügyekkel kapcsolatban is legyél körültekintőbb, inkább fontold meg többször is, mielőtt nagyobb összeget adsz ki. Ha nem is történik semmi különös, jobb az óvatosság. A hétvége, lehetőség szerint, szóljon teljesen a lazításról: ne vállalj el plusz munkát, vagy ha kénytelen vagy dolgozni, tedd azt meg inkább péntek este.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Igen kreatív leszel a következő napokban, így érdemes valamilyen műészi tevékenységgel foglalkoznod: alkoss valamit, vagy menj el néhány kiállításra. Szerencsére, a kreativitásod a "megfoghatatlan" szintjén is megmutatkozik: érdekes ötleteiddel, az érzelmeid újraértelmezésével és nagyszerű kommunikációs képességeiddel meglepheted a családtagjaidat, szeretteidet. A hét második felében ez a kreativitás a szerelmi életedben is megmutatkozik: újabb és újabb módjait találod meg annak, hogy csábítsd el a kiszemeltedet.

Rák (június 22. - július 22.)
A következő héten az együttműködés és a tolerancia kerül a figyelem középpontjába: sokkal fontosabbá válnak az emberi kapcsolataid is. Minden lehetőséged megvan arra, hogy könnyebbé tedd mások életét - ha így teszel, akkor nem kell sokáig várnod a viszonzásra sem. Arra azonban figyelned kell, különösen a hét második felében, hogy a mások felé irányuló segítő szándék ne csapjon át atyáskodásba. Ne akard másokra erőltetni a véleményedet, még akkor se, ha ezt a legjobb szándékkal tennéd. Inkább hallgasd meg a mondanivalójukat és adj nekik tanácsot, de ne várd el tőlük, hogy ezeket gondolkodás nélkül kövessék is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szükséged lenne a dicséretre és az elismerésre (különösen a hét elején), mert egyáltalán nem érzed megbecsültnek magad, ennek pedig az a következménye, hogy ímmel-ámmal dolgozol, és a baráti találkozókat is lemondanád, ha tehetnéd. Szerencsére, már nem kell sokat várnod arra, hogy valaki igen komolyan bókoljon neked - a bókok mögött pedig igen egyértelmű ajánlatokat fedezhetsz fel. Ha egyetlen kétség is felmerül benned, akkor inkább ne fogadd el ezt. A hét második felében helyezd a hangsúlyt az emberi kapcsolataidra, minden más - a munka, a tanulás - várhat. Látogasd meg távol élő családtagjaidat, vagy hívd fel azokat a barátaidat, akiket már rég láttál.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Vedd egy kicsit lazábbra napjaidat a szokásosnál, nem kell annyira szigorúnak lenned magadhoz! Bármennyire is nehezedre esik így cselekedni, tegyél egy próbát - nem várt helyről kaphatsz segítséget a munkádhoz vagy a hétköznapi feladataidhoz. A hét második felében szexuális és érzelmi feszültséggel teli napjaid lehetnek: szinte izzik körülötted a levegő, és még az egyszerű szópárbajoknak is képes vagy erotikus töltetet adni. A hét végi napok alkalmasak lesznek arra, hogy megerősítsd a családi kapcsolatokat és meglátogasd a rokonaid.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kedvező színben tüntedheted fel magad az elkövetkező napokban: természetességeddel, bájoddal még a legmarconább embereket is megszelidítheted, magad mellé állíthatod - különösen igaz ez az idősebb, tapasztaltabb rokonokra, barátokra. Érdemes minden olyan dolgot most elintézned, ahol mások segítségére is számítanod kell (vagy legalábbis érdemes, mert pl. meggyorsíthatják az ügyintézést). A hétvégét a legélvezetesebben a pároddal töltheted el, szervezzetek közös programokat, menjetek el együtt sportolni. Az egészséges, játékos versengés egyáltalán nem árt.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rettenetesen felbosszanthat a legkisebb dolog is a következő napokban, sőt, a környezetedben élőkkel sem jössz ki túl jól: lesz aki kifejezetten provokál téged, sérteget, megjegyzéseket tesz, csak hogy lássa, ugrasz rá. Próbálj egy kicsit nyugodtabb lenni, és a reakcióidat is igyekezd szabályozni - a gyerekes kirohanások helyett eljött az ideje az érett és megfontolt kommunikációnak. A legtöbb vitába pedig teljesen értelmetlen belemenni, mert semmi jó nem sül ki belőlük, csak a feszültséget fokozzák. Szerencsére a hét második felében már a szerelemé és a barátságoké lesz a főszerep: csupa olyan emberrel találkozhatsz, akinek nyugodtan, gátlások nélkül kiöntheted a szívedet.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon élénk hangulatban kezded a hetet, rengeteg érdekes gondolat jut eszedbe - talán nem is nagyon tudod ezeket megfelelően rendszerezni. Mivel igen kreatív vagy, válassz ki egy-egy olyan problémát, amely régóta foglalkoztat, és koncentrálj ezek megoldására. A hét közepétől meglehetősen sűrűnek érezheted a napjaidat, ám mielőtt feladnád a végeláthatatlan tennivalókkal folytatott harcot, emlékeztesd magad arra, hogy ez a helyzet nem tarthat örökké. Sőt, a jóleső, megérdemelt pihenés órái hamarabb elérkeznek majd, mind gondolod.

Bak (december 22. - január 20.)
Nehezen viseled el a többi embert a következő napokban: nagyon zavar ugyanis, hogy nem úgy gondolkodnak és cselekednek, ahogyan azt te jónak látod. Sajnos, igen élesen kritizálod is őket, és kemény megjegyzéseket teszel minden apróságra. Ne csodálkozz, ha ezek után szembeszállnak veled - vagy egyszerűen ott hagynak, és kénytelen vagy egyedül tölteni a napjaidat (bár, lehet, hogy te nem is nagyon bánod ezt). A hét második felében keress magadnak valamilyen művészettel kapcsolatos elfoglaltságot: egy kiállítás, vagy egy érdekes film segíthet feltölteni a szellemedet új energiákkal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A legjobban a pénzügyek foglalkoztatnak ezen a héten: mindenképpen szeretnél egy kicsit több jövedelemre szert tenni, és ezért még arra is hajlandó vagy, hogy "feláldozd" a szeretteidet vagy a szabadidő óráit. Azaz, többet dolgozol, talán pluszmunkát is vállalsz, a családodat és a párodat pedig elhanyagolod. Ezt ők ideig-óráig elviselik, de tehetnek néhány bántó megjegyzést. A számlákkal, banki kivonatokkal kapcsolatos ügyeidre is figyelj oda jobban: érdemes lenne átnézned és rendszerezned ezeket a papírokat.

Halak (február 20. - március 20.)
Mindent az érzelmek oldaláról közelítesz meg, ez pedig okozhat néhány feszült pillanatot az életedben: egyszerűen nem tudod reálisan szemlélni a környezeted, és nagyon könnyen befolyásolhatnak az éles hangulatváltások - egyik pillanatban még lelkes és nyitott vagy, a következőben egy hajszál választ el a sírástól. Próbálj meg egy kicsit megfontoltabb lenni, és ne félj kérdezni azoktól, akikről tudod, hogy kevésbé szenvedélyesen közelítik meg az életet; nagyon jó ötleteket kaphatsz tőlük azzal kapcsolatban, hogyan tartsd kordában az érzéseidet. Ennek a képességnek különösen a hét második felében veszed majd hasznát.