Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz jegyben jár, kvadrátban áll a Merkúrral, a Vénusszal és a Nappal is, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk, és úrrá lesz rajtunk az elégedetlenség.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz jegyben jár. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés vagy hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat, amit a Szűzre jellemző idegeskedés és aggodalmaskodás csak még rosszabbá tesz. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos citromos vizet. Ez ugyanis segíti az emésztést és a méregtelenítő folyamatokat is megindítja a testben. A hasmenésre hajlamos emberek kerüljék el a túl fűszeres ételeket. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teljes értékű, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostokat tartalmazó étrend segít az emésztés helyreállításában.

A hangulatunk a mai napon egy kicsit visszahúzódó lehet, viszont nagyon praktikusan állunk a világhoz. Érdemes elhalasztani a társasági eseményeket, találkozókat, inkább foglalkozzunk az otthonunkkal: takarítsunk (ezt ma különös örömmel tesszük), rendszerezzük a számláinkat, vagy nézzük át a gyógyszeres-szekrényünket, és írjuk össze, mi mindenre lehet még szükségünk.

A Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, de a Nappal és a Vénusszal is. Mogorvává, szótlanná válhatunk, úrrá lesz rajtunk az elégedetlenség. Egymás után következhetnek az életünkben a félreértések: nem tudjuk megfelelően kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk őket. A problémákat inkább a szőnyeg alá söpörjük, ahelyett, hogy megbeszélnénk őket.Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le - sőt, minden eszközzel megpróbáljuk elhitetni, hogy tényleg ő a felelős mindenért. Igyekezzünk kerülni a zűrös helyzeteket, és szorítkozzunk csak a tények minél objektívebb átadására - a vitás helyzeteket is máskor próbáljuk meg tisztázni.