Madonna nem válik, hanem perel

Vágólapra másolva!
Nem válása miatt kereste fel többször az ügyvédeit Madonna amerikai énekesnő, hanem azért, hogy megpróbálja megakadályozni testvére, Christopher Ciccone róla szóló könyvének megjelenését.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő bátyja, Christopher Ciccone életrajzi könyvet írt a hírességről - az énekesnő azonban nem adott engedélyt a könyv megjelenésére, és minden jogi eszközzel megpróbálta megakadályozni azt. Ez volt az oka annak, hogy Madonna az elmúlt hetekben többször is felkereste a jogi képviselőit, nem pedig az, hogy el akar válni a férjétől, Guy Ritchie-től.

A 47 éves Ciccione egy neves életrajz-íróval, Wendy Leigh-vel közösen írta meg a visszaemlékezést, mely a tervek szerint jövő hónapban jelenik meg.

"Christopher az elmúlt 47 évben a nővére árnyékában élt. Madonna a leghíresebb nő a világon" - mondta a könyvvel foglalkozó egyik bennfentes.

Az énekesnő szóvivője szerint "Madonnának nincs köze semmilyen életrajzi könyvhöz", a híresség egyik barátja pedig azt állítja, Madonna úgy érzi, hogy "elárulták".

"Madonna mindig kiállt a testvére mellett, segítette a karrierjét, és támogatta, annak ellenére, hogy Christopher drogfüggő és alkoholista" - mondta a magát megnevezni nem kívánó barát. "Madonna felajánlotta, hogy kifizeti az elvonókúrát, de Christopher visszautasította. Csak azért írta meg ezt a könyvet, hogy pénzt szerezzen."

A bennfentes azt is hozzátette, a könyv "tele lesz hazugságokkal".