Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon a Skorpió jegyében jár. Olyan témák kaphatnak központi szerepet az életünkben, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, megpróbáltunk rejtegetni, még magunk előtt is. 
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon a Skorpió jegyében jár. Olyan témák kaphatnak központi szerepet az életünkben, amelyeket eddig tabuként kezeltünk, megpróbáltunk rejtegetni, még magunk előtt is. Attól függően, hogy kire milyen hozzáállás jellemző, ezek a kérdések lehetnek összefüggésben a szexualitással, az anyagiakkal, a hatalommal (akár egy családon belüli hatalmi rangsor is központi szerephez juthat), az ösztönökkel - azaz mindennel, amit eddig megpróbáltunk "udvarias" keretek között kezelni.

Ha valaki például önsanyargató fogyókúrát tartott idáig, akkor ma sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kitörnek belőle az elfojtott vágyak, és hatalmas mennyiségű édességet töm magába. Aki pedig eddig gátlásosabb volt az ágyban, az ma felszabadultabbnak érzi magát, és talán kicsit merészebb, kezdeményezőbb lesz.

A Hold állása egyébként is támogatja a szexualitás megélését, de a nemi szervek egészségére is hatással lehet, így, ha nem élünk tartós kapcsolatban, akkor fokozottan ügyeljünk a védekezésre. A mai napon ugyanis könnyebben kapunk fertőzéseket.