Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos jegyében jár, kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le.
Vágólapra másolva!

A Hold belépett a Kos csillagjegybe. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket érinti. Az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. A fejfájás oka gyakran az, hogy túlságosan kevés folyadékot iszunk, így mielőtt a fájdalomcsillapítóhoz nyúlnánk, inkább igyunk meg egy nagy pohár vizet, hátha az is segít.

Érzelmi szempontból azt szeretnénk, ha különösen sok figyelem jutna nekünk. Ha ez nem történik meg kedvünk szerint, és erre elég nagy esély van, könnyedén azt érezhetjük, hogy háttérbe szorítanak, mellőznek minket - ezt pedig igen éles hangon tudatjuk a környezetünkkel. Mi viszont nehezen tudunk meghallgatni másokat, nem tudunk odafigyelni kellőképpen embertársainkra. Nagyon türelmetlenek és önzőek lehetünk a mai napon - ennek pedig keményen hangot is adunk.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosabbak lehetünk hitegetni magunkat A problémákat pedig a szőnyeg alá söpörjük, ahelyett, hogy megbeszélnénk őket.Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le - sőt, minden eszközzel megpróbáljuk elhitetni, hogy tényleg ő a felelős mindenért. Próbáljuk meg minél alaposabban és minél türelmesebben megbeszélni a felmerülő nézeteltéréseket.