Bill Murray máris elvált

Vágólapra másolva!
Alig egy hónappal azután, hogy bejelentették: Bill Murray és felesége, Jennifer Butler elválnak, már le is zárult a hivatalos bírósági procedúra. A pár peren kívül egyezett meg.
Vágólapra másolva!

Alig egy hónappal azután, hogy Bill Murray amerikai színész, az Elveszett jelentés című film főszereplője és felesége, Jennifer Butler bejelentették, hogy elválnak, már le is zárult a hivatalos procedúra. A pár peren kívül egyezett meg a vagyon felosztásában, és a négy közös gyermekük elhelyezésében is.

A június 13-ára keltezett dokumentumok szerint a gyerekek felügyeletét Jennifer Butler látja majd el. Az asszony megtarthatja a család két házát is, míg Murray-é marad egy kaliforniai, egy New York-i és egy massachusettsi ingatlan. A színész ezen kívül gyermektartást köteles fizetni, illetve - a házasságkötésükkor aláírt szerződés értelmében - Butler 7 millió dolláros "fájdalomdíjra" is igényt tart.

Jennifer Butler májusban kérvényezte a házasság felbontását, Bill Murray kábítószerfüggőségére és hűtlenségére hivatkozva, emellett azt állította, hogy az 57 éves színész fizikailag és lelkileg is bántalmazta őt. Butler azt is hozzátette, neki és a gyerekeknek "el kellett menekülniük" otthonról, mert "nem lehetett elviselni" Murray viselkedését.

A színész azóta sem nyilatkozott a válásról, ügyvédje csak annyit mondott, Murray "nagyon szomorú" és "a gyerekek érdekeit tartja a tartja szem előtt".