Válságban Rose McGowan és Robert Rodriguez

Vágólapra másolva!
Állítólag szakított egymással Rose McGowan színésznő és kedvese, Robert Rodriguez filmrendező. A pár különválásában munkával kapcsolatos gondok is szerepet játszhattak - a stúdiók szerint ugyanis McGowan nem elég híres ahhoz, hogy Rodriguez filmjeinek főszereplője legyen. A szóvivő mindent tagad.
Vágólapra másolva!

Másfél évig tartó jegyesség után szakított egymással Rose McGowan színésznő, a Bűbájos boszorkák című sorozat egyik sztárja és kedvese, Robert Rodriguez filmrendező - állítják a pár ismerősei. Bennfentesek szerint a pár különválásában az is szerepet játszhatott, hogy a stúdiók nem akarták finanszírozni Rodriguez filmjeit - melyekben McGowan játszotta volna a főszerepet -, mert egy híresebb színésznőtől nagyobb sikert remélnek: McGowan helyett Jessica Albával dolgoznának együtt.

Rodriguez - aki többek között a Kémkölykök és a Sin City című filmeket rendezte - három alkotást is fel szeretett volna újítani, és mindháromban (a Barbarellában, a Vörös Sonjábanés a Woman in chainsben) McGowannak szánta a főszerepet.

"A korábbi közös filmjük, a Planet Terror egyáltalán nem szerepelt olyan jól az eladási listákon, mint azt várták" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó, filmstúdiókhoz közeli forrás. "A producerek nem mernek belevágni egy költséges munkába, ha nincs mögötte garancia, hogy vissza is kapják a pénzüket. Rose egyszerűen nem vonz elég embert a mozikba. Robertnek pedig fontosabbak a filmjei, mint a kedvese, és kész lecserélni őt, hogy megvalósíthassa a terveit."

A pár szóvivője azonban tagadta az információkat, és kijelentette, hogy McGowan és Rodriguez között "minden a legnagyobb rendben, szakmai és magánéleti szempontból egyaránt".

Rodriguez 16 együtt töltött év és öt közös gyerek után hagyta el a feleségét, Elizabeth Avellant a színésznőért, akivel a Planet Terror forgatásán ismerkedett meg 2006-ban. A két híresség tavaly már egy párként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon, és az eljegyzésüket is bejelentették.