Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Szűzben jár, trigonban áll a Jupiterrel, szextilben áll a Nappal, emellett szemben áll az Uránusszal. Az intellektus ma különösen nagy hangsúlyt kaphat az életünkben: minden vágyunk, hogy megcsillogtassuk a szellemi képességeinket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Szűz jegyében jár. Ennek a jegynek hatására feszültebbek és szorongóbbak lehetünk, mint más napokon. Nem nagyon bízunk a saját képességeinkben, és örömmel vesszük, ha mások segítenek nekünk utasításokkal, iránymutatással vagy tanácsokkal. A Szűz jegyében járó Hold erőteljesen támogat minden, munkával kapcsolatos tevékenységet (így az álláskeresést, önéletrajz-írást vagy a hosszabb távú célok megtervezését is) - a Szűz segítségével jobban átlátjuk az "egészet", és jobban tudjuk rendszerezni azokat az apró részleteket is, amelyek felett más napokon átsiklanánk.

A Hold trigonban áll a Jupiterrel, szextilben áll a Nappal, emellett szemben áll az Uránusszal. Az intellektus ma különösen nagy hangsúlyt kaphat az életünkben: minden vágyunk, hogy megcsillogtassuk a szellemi képességeinket. Érdemes új dologokat elsajátítanunk, fogékonyak vagyunk ugyanis az eddig ismeretlen nézetekre, eszmékre, sőt, képesek vagyunk kreatívan továbbgondolni ezeket.

Tereljük a szellemi energiákat a megfelelő mederbe, és például használjuk fel arra ezeket, hogy hatékonyan kezelhessük az életünkben felmerülő problémákat, vagy a régóta fennálló konfliktusokat. Ma ugyanis a szokásosnál megértőbbek és elfogadóbbak leszünk, így könnyebb lesz kibékülni a haragosainkkal.