Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon már a Vízöntő jegyében jár, szemben áll a Vénusszal. Igen felfokozott érzelmi állapotban lehetünk, rengeteg bennünk a fesztültség.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon már a Vízöntő jegyében jár. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra és mindenre, ami szokatlan. A legszívesebben valamilyen extrém sportot próbálnánk ki, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek, természetesen az újdonság varázsa is erősen befolyásolhatja választásunkat: többször megfordul a fejünkben, milyen jó lenne hegyet mászni vagy kipróbálni az ejtőernyőzést. Csak akkor vágjunk bele egy ilyen nagyszabású, sok energiát és odafigyelést igénylő dologba, ha hosszabb távon is lesz hozzá bátorságunk, hogy megvalósítsuk a terveinket.

Aki "szelídebben" szeretné megélni a Vízöntő-napokat, az válasszon olyan elfoglaltságot, ahol valamilyen módon kapcsolatba kerülhet érdekes, új dolgokkal. Érdemes elolvasni egy sci-fi regényt vagy megnézni egy ilyen témájú filmet. Akár valamilyen új dolog megtanulásába is belefoghatunk - különösen alkalmas ez a nap arra, hogy a számítástechnikával kapcsolatos ismereteinket elmélyítsük.

A Hold a mai napon szemben áll a Vénusszal. Igen felfokozott érzelmi állapotban lehetünk, rengeteg bennünk a fesztültség, ám sem a szerelmi, sem pedig az érzelmi ügyeinket tekintve nem vagyunk túl jó helyzetben. Tudjuk, hogy cselekedünk kellene, ám azt nem tudjuk, hogy mit kellene tennünk, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat.