Jolie és az ikrek elhagyták a kórházat

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie, Knox és Vivienne  szombaton elhagyták a kórházat - derült ki annak a nizzai klinikának a honlapjáról, ahol az Oscar-díjas színésznő ikrei megszülettek. A Lenval kórház körül egy hete őrt álló lesifotósok és tévéstábok nem tudták lencsevégre kapni a távozó családot.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és az alig egy hetes ikrek, Knox Leon és Vivienne Marcheline szombaton, hajnali 4 óra körül elhagyták az épületet - adta hírül honlapján az a nizzai kórház, ahol a gyerekek születtek.

"Az anya és a babák is nagyon jól vannak" - áll a Lenval Alapítvány működtette klinika közleményében.

Emellett az intézmény vezetői megköszönték az Oscar-díjas színésznő és párja, Brad Pitt beléjük vetett bizalmát, a kórház dolgozóinak áldozatos munkáját, és az újságírók példaértékű önfegyelmét, hogy a lehető legnagyobb mértékben tiszteletben tartották a család magánéletét.

A visszafogott zsurnaliszták, hiába álltak őrt éjjel-nappal, a nagy eseményt nem tudták lencsevégre kapni: az egyetlen felvételen, amelyen a távozó Jolie-Pitt család szerepel, csupán egy nagy fehér, sötétített üvegű busz látható, ahogy a kórház hátsó bejáratánál, közvetlenül az ajtónál parkol, majd az említett időpont magasságában elhajt utasaival.