Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében jár, szextilben áll a Mars bolygóval. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében jár. Bár a Hold igen kedvező helyzetben van ebben a csillagjegyben, próbáljuk meg elkerülni ennek az állásnak a legrosszabb hatásait: a túlzott aggodalmaskodást és a folytonos védekező, hárító magatartást. A mai napon nehezebben konfrontálódunk, és nem tudunk magunkért olyan hatékonyan kiállni. Ráadásul, mindenkit saját magunk elé helyezünk, és a saját vágyinkat, elképzeléseinket a háttérbe szorítjuk.

Ez pedig a gyomorra lehet nagyon rossz hatással - nem véletlenül használják időnként a "gyomorideg" kifejezést. A túlzott stressz, és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A nem kiegyensúlyozott táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért válasszuk a kíméletesebb készítményeket. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

A Hold a mai napon szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk. Mindössze azt kell elhatároznunk, hogyan kívánjuk kihasználni a rendelkezésünkre álló erőtöbbletet. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk. Szerencsére, az emberi kapcsolataink is jól alakulhatnak a mai napon: merészen és bátran nézünk szembe még azokkal a konfliktusainkkal is, amelyekre eddig sehogy sem találtunk megoldást.