Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák csillagjegyben jár, trigonban áll az Uránusszal. Rosszul viseljük a kritikát, a bíráló megjegyzéseket, ráadásul félreértésekre adhat okot az is, hogy minden apróságot (még a vicceket, csipkelődést is) nagyon a szívünkre veszünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák csillagjegyben jár. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan erős hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akinek még nincs saját családja, annak is gyakrabban eszébe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondolnak esküvőre, házasságra vagy gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, mert segít célokat felállítani, és talán ráébredünk arra, mennyire megváltoztak a motivációink az utóbbi időszakban.

A mai nap csillagállása minden olyan tevékenységet támogat, amely az otthonunkkal, kerttünkkel kapcsolatos. Örömmel rendezzük át a szobákat, még a takarítás is gyorsabban megy, mint máskor. Ha valaki alkotó módon szeretne kikapcsolódni, akkor a mai napon főzzön vagy süssön valami különlegeset - akár egy régi családi receptet is kipróbálhatnuk.

A Holddal trigonban álló Uránusz megadhatja számunkra, hogy rendkívül nyitottak leszünk, különösen a férfi-nő kapcsolatok területén, ezért ha szükségét érezzük egy-egy tisztázó beszélgetésnek, amitől kapcsolatunk előrelépését reméljük, akkor ma van itt ennek az ideje, hiszen készek vagyunk a változásokra, és kompromisszumokat is hajlandóak leszünk kötni a még jobb szerelmi élet reményében. Ugyanakkor nagyon rosszul viseljük a kritikát, a bíráló megjegyzéseket, ráadásul félreértésekre adhat okot az is, hogy minden apróságot (még a vicceket, csipkelődést is) nagyon a szívünkre veszünk, és egyáltalán nem úgy reagálunk ezekre, ahogyan kellene.