Kate Hudson és Lance Armstrong szakítottak

Vágólapra másolva!
Kate Hudson színésznő és Lance Armstrong kerékpárversenyző alig három hónapos románca véget ért - adta hírül a US Weekly magazin. A pár közeli ismerőse szerint egyikőjük sem dühös, csupán nagyon szomorú.
Vágólapra másolva!

Kate Hudson színésznő és Lance Armstrong kerékpárversenyző szakítottak - adta hírül a US Weekly.com. A magazinnak a pár egy közeli barátja számolt be a szakításról.

"Nem volt dráma vagy veszkedés - egyszerűen eldöntötték, hogy jobb, ha befejezik. Nem haraggal, inkább szomorúan váltak el."

A 29 éves Hudson és a 36 éves Armstrong kapcsolata körülbelül 3 hónapig tarthatott - nem sokkal azután kezdtek el találkozgatni, hogy májusban a színésznő sokadszor is szakított Owen Wilson színésszel.

A dolog igazi pikantériája az volt, hogy Armstrong és Wilson közeli barátok - sőt, Sheryl Crow amerikai énekesnő mindkettőjükkel hosszú ideig együtt járt: Wilsonnal 2002-ben, Armstronggal pedig 2006-ban szakítottak.

"A hétszeres Tour de France győztes biciklista szóvivője nem kívánta kommantálni a hírt, Hudson képviselője pedig elérhetetlen volt" - írta a bulvármagazin internetes portálja.