Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, szextilben áll a Nappal. Ma ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk, ezért érdemes ma nekikezdeni, és megoldani a régóta meglévő problémáinkat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étrendünk összeállításánál vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

A Hold ma szextilben áll a Nappal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni a gondok tisztázására, mert ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása is, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk.