Vágólapra másolva!
A Hold ma a Vízöntő jegyében jár, együtt áll a Nappal. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát!
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Vízöntő jegyében jár. Ennek a csillagállásnak a hatására megnő a szabadságvágyunk, szeretnénk minél jobban kihangsúlyozni függetlenségünket. Minden vágyunk, hogy megszabaduljunk azoktól a korlátoktól, amelyek közé beszorítva érezzük magunkat. Ez egészen addig jó és pozitív dolog, amíg a saját teljesítőképességünket tesszük próbára, vagy amíg megpróbálunk megújulni a saját fejlődésünk érdekében. De ez a helyzet veszélyeket is hordoz magában, hiszen a máskor könnyedén elviselt "társadalmi korlátoktól" is szeretnénk megszabadulni, és még azokkal szemben is harcolunk a függetlenségünkért, akikkel egyébként nem kellene. Készüljünk fel tehát arra, hogy a mai napon könnyebben összekaphatunk a családtagjainkkal, kedvesünkkel azon, hogy úgy érezzük, nem adnak nekünk elég teret az önmegvalósításhoz.

A Hold ma együtt áll a Nappal. Nagyszerű óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell az élet apró örömeit - szerencsére, ebből a mai napon elég sok lesz. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Akár moziba, színházba is elmehetünk, vagy kényelmesen elnyújtózhatunk az ágyon egy jó könyvvel vagy a kedvenc magazinunkkal. Érdemes azon is elgondolkozni, mi az, ami - általánosságban véve - elégedetté és boldoggá tesz minket.