Gwyneth Paltrow feldühítette az állatvédőket

Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő feldühítette az állatvédőket: szerepelt egy olyan reklámban, melyben a bemutatott táskákat, cipőket és ruhadarabokat szőrme díszíti. Az állatvédők szerint Paltrow "álszent", mert csak a népszerűség kedvéért hirdeti a zöldebb életet.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő, a Vasember című film egyik főszereplője feldühítette az állatvédőket: egy olyan reklámkampányban vállalt szereplést, melyben valódi szőrmével díszített táskákat, cipőket és ruhadarabokat népszerűsít.

A PETA egyenesen álszentnek nevezte a 35 éves hírességet, aki korábban többször felszólalt a környezet védelme érdekében, és különböző szervezetek elismerését is elnyerte "zöld" életmódjáért.

"Úgy tűnik, Gwyneth Paltrow semmibe veszi az állatok szenvedését, és csak a pénz érdekli" - mondta a Peta szóvivője. "Rengeteg levelet küldtünk neki, melyben a szőrmeipar borzalmait mutattuk be, de még csak nem is válaszolt. Ráadásul, mindenhol azt hirdeti, hogy milyen jó anya is ő, pedig ezzel a viselkedéssel nagyon rossz példát mutat a gyerekeinek."

Egy másik szervezet képviselője, Mark Glover közölte: "Paltrow szégyellje magát. Erre nincs más magyarázat, csak az, hogy Paltrowból egyszerűen hiányzik az állatok iránti tisztelet és az élet iránti elkötelezettség".

A színésznő szóvivője nem volt hajlandó reagálni a vádakra.