Triatlonra készül Jennifer Lopez

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő néhány hét múlva részt kíván venni egy jótékonysági triatlonversenyen. A híresség, még terhessége alatt, kijelentette, hogy a triatlonnál szórakoztatóbb sportot elképzelni sem tud.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő nemrég kijelentette, hogy hamarosan részt vesz majd egy jótékonysági triatlonversenyen - ez a sport ugyanis az új hobbija, amelynél szórakoztatóbbat és hatásosabbat el sem tud képzelni.

"Akkor jutott eszembe ez az ötlet, amikor nyolc hónapos terhes voltam az ikrekkel, és úgy éreztem magam, mint egy bálna" - mondta egy tévéműsorban Lopez. "Láttam egy triatlonversenyt a tévében, és arra gondoltam: ezt én is meg tudnám csinálni. Borzasztóan tetszett. Persze, mindenki őrültnek nevezett. Azóta megszülettek az ikrek, én pedig szép lassan elkezdtem edzeni."

Jennifer Lopez szeptember 14-én el is indul egy jótékonysági versenyen, amelynek nevezési dijait egy Los Angeles-i gyermekkórháznak ajánlják fel.

"Ha kell, akkor négykézláb kúszok át a célvonalon" - tréfálkozott Lopez, majd hozzátette: "Amikor edzek, arra gondolok, hogy a gyerekeim is látnak majd, és nem akarok leégni előttük. Bármire kész vagyok, hogy Max és Emme büszke legyen rám."

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a triatlon számai közül - úszás, futás és a kerékpározás - az úszás megy neki a legnehezebben, mert nem érzi magát biztonságban a vízben.