Újabb Spice Girl vár gyereket

Vágólapra másolva!
Melanie Chisholm, a Spice Girls együttes egykori tagja gyereket vár. A hírt maga Sporty Spice jelentette be a honlapján.
Vágólapra másolva!

Jövő márciusra várja első gyermekét Mel C - azaz Melanie Chisholm - brit énekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja. A hírt maga Sporty Spice jelentette be az internetes oldalán - véget vetve ezzel a hetek óta folyó találgatásoknak. A születendő baba apja Chisholm barátja, Thomas Starr, akivel már hat éve vannak együtt.

"Tom és én az első babánkat várjuk. Mindketten nagyon boldogok és izgatottak vagyunk" - írta Mel C. "Babonából vártunk ennyi ideig, és azt szerettük volna, ha előbb a családjaikkal közölhetjük a nagy hírt."

Az énekesnő egyik ismerőse elárulta, hogy Mel C együttesbeli társnői, Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Brown és Geri Halliwell is "nagyon örültek" a hírnek.

"Egy kicsit mindig húzták Mel C-t, hogy neki még nincs gyereke, de most, hogy várandós, mindannyian nagyon örülnek" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "És persze azonnal felajánlották, hogy tanácsokat adnak a babával kapcsolatban."

Ha a 34 éves énekesnő világra hozza a gyermekét, akkor a "Spice bébik" száma már nyolc lesz: Beckhamnak három fia, Mel B-nek két lánya, Buntonnak egy kisfia, Halliwellnek pedig egy kislánya van.