Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold már az Ikrek jegyében jár, kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés.
Vágólapra másolva!

A Hold már az Ikrek jegyében jár. Különösen kíváncsinak, sokoldalúnak érezhetjük magunkat. Gondolkodásunk felgyorsul, és a hirtelen reakciók lehetnek ránk jellemzők. A fő vágyunk, hogy minden gondolatunkat megosszuk másokkal. Aki egyébként is beszédes típus, arra kifejezett szószátyárság lehet a jellemző, és a csendesebb, zárkózottabb emberek is hajlandóak lesznek megnyílni. Ma rengeteg energiánk lehet, és tettre készek, lelkesek, "sajtkukacok" lehetünk. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy hajlamosak leszünk több feladatba is belekezdeni, mert úgy érezzük, sikeresen csinálhatunk több dolgot egyszerre. A kezdeti lelkesedés azonban könnyen elmúlik, és ha nem állítunk fel fontossági sorrendet, akkor könnyen félbehagyjuk a dolgokat, és "elfelejtjük" őket befejezni.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés. Hagyjuk egy kicsit érni a dolgokat, mielőtt döntünk valamiben. Azért is érdemes elhalasztani a fontos döntéseket, mert néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, ezért sokkal pesszimistábban viszonyulunk az élethez.