Ricky Martin gyermekei nem lesznek címlapon

Vágólapra másolva!
Valószínűleg egy magazin sem mutatja be Ricky Martin ikergyermekeinek fotóját: amerikai szakértők és szerkesztők szerint az énekes és gyermekei "nem elég érdekesek" - az pedig, hogy Martin "rejteget valamit", kiábrándító lehet a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Ricky Martin és nemrég született ikergyermekei egyetlen nagyobb amerikai magazin címlapján sem jelennek majd meg; nagyon valószínű ugyanis, hogy egyetlen lap sem fizet az énekes és a babák fotóiért. A szakértők és a szerkesztők ugyanis úgy vélik, nem elég "érdekes" a híresség családja, ráadásul, Martin semmit nem hajlandó elárulni az ikrek anyjáról.

"A legtöbbször abban a pillanatban elkezdődnek a tárgyalások, amikor egy híresség bejelenti, hogy gyereket vár. De valamiért senki nem akar belevágni a Ricky Martin-sztoriba" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. "Az sem biztos, hogy Ricky mindent elmondana, és sokan úgy vélik, az egész történet sántít egy kicsit. Túl furcsa ez az egész."

"Valószínűleg az olvasók sem értékelnék annyira a fotókat" - folytatta az egyik amerikai lap szerkesztője. "A rajongók szeretik, ha a sztár érdekes információkat oszt meg velük a magánéletéről, és az, hogy nyilvánvalóan elhallgat valamit, nagyon kiábrándító lehet."

Ricky Martin szóvivője, John Reilly csak annyit volt hajlandó hozzáfűzni, hogy már több magazin is megkereste őket - arról, hogy folynak-e tárgyalások, vagy ajánlottak-e pénzt a babák fotóiért, nem nyilatkozott.