Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Oroszlán csillagjegyben jár, szextilben áll a Mars bolygóval. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlán csillagjegyben jár. Egészségügyi szempontból ez a szivünket és a vérkeringést érinti, ezért érdemes egy kicsit odafigyelni ezekre a szerveinkre. Vizsgáljuk felül az életmódunkat, és próbáljunk meg változtatni - nem kell nagy dolgokra gondolni, már azzal is jót teszünk magunknak, ha zsír helyett olívaolajjal főzünk, vagy csökkentjük az elszívott cigaretták számát, esetleg minden napra beiktatunk fél óra sétát. Természetesen, ha érzünk magunkban elég energiát, akár teljesen át is alakíthatjuk az életmódunkat!

Ma szívesen állunk a figyelem középpontjába, még akkor is, ha egyébként inkább a háttérbe húzódóak vagyunk. Élvezettel szórakoztatunk másokat, és mindent megteszünk, hogy figyeljenek ránk a többiek - sőt, még túlzásokra is hajlandóak lehetünk azért, hogy kivívjuk az emberek csodálatát és tiszteletét.

Ugyanakkor sokkal nagylelkűbbek is vagyunk, mint máskor, szívesen segítünk másoknak. Ha háttérbe tudjuk szorítani a saját érdekeinket mások miatt, annak meg lesz az eredménye: a befektetett energia, szívességek formájában, hamarosan megtérül majd.

A Hold a mai napon szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk. Mindössze azt kell elhatároznunk, hogyan kívánjuk kihasználni a rendelkezésünkre álló erőtöbbletet. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk. Szerencsére, az emberi kapcsolataink is jól alakulhatnak a mai napon: merészen és bátran nézünk szembe még azokkal a konfliktusainkkal is, amelyekre eddig sehogy sem találtunk megoldást.