Szerelmi horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy kicsit kevesebb időd lesz most a szerelemre, mint szeretnéd - túlságosan sok olyan dolog kavarog a fejedben, ami miatt nem tudsz a kedvesedre koncentrálni. Szerencsére, ő nagyon megértően és kedvesen viselkedik, és próbál biztos hátteret nyújtani neked, anélkül, hogy a saját problémáival fárasztana. Próbáld meg ezt úgy meghálálni neki, hogy egy napot csak neki szentelsz; akár szabadságot is kivehetnél, és elutazhatnátok egy rövid időre.

Bika (április 21. - május 20.)
Hajlamos lehetsz a lustaságra, ezért pedig könnyen tapasztalhatod azt, hogy "elhúz" melletted az élet, és olyan programokról is lemaradsz, amelyekre valójában nagyon szeretnél részt venni. Ezt a hetet szánd arra, hogy emlékeket és élményeket gyűjtesz, és minél több időt töltesz együtt a szerelmeddel. Ha még magányos vagy, akkor ne akarj mindent azonnal belesüríteni ebbe a pár napba, hagyj egy kis időt arra, hogy megismerjétek egymást. Egyáltalán nem lesz jó hatással a közös életetekre, ha túlságosan rátapadsz a másikra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Minden pillanatot élvezel, amit a kedveseddel tölthetsz, nagyon jól érzitek most magatokat együtt. Szerencsére, akkor is csodás napjaid lesznek, ha éppen nincs még senki az életedben. Most ugyanis nagyszerűen elfoglalod magad egyedül is, és a társaságot is kifejezetten élvezed. A jövő hét elején azonban érdemes lenne egy kicsit lelassítanod, mert egyre inkább elkövetkezhet az a pillanat az életedben, amikor már nem csak a szórakozás érdekel, hanem "mélyebbre" is szeretnél merülni mások lelkében (és természetesen a magadéban is).

Rák (június 22. - július 22.)
Nehéz dolgod lehet a következő napokban, mert teljesen más oldalról közelítitek meg a problémát. Egyikőtök az ész embere, a másik pedig az érzelmeké - a két véleményt pedig csak nagyon nehezen tudjátok egyeztetni. A hét második felében az is előfordul, hogy sokkal bizonytalanabbnak érzed a saját jövődet és mindent kétkedéssel fogadsz, a kedvesed pedig kétségbe eshet emiatt, hiszen nem tudja, hogyan bizonyíthatná neked a szerelmét. Jobb lenne, ha elvonulnál egy kis időre, mert az egyedüllét óráiban sok mindent átgondolhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A következő napokban tálcán kaphatod a lehetőségeket arra, hogy még többet hozz ki az életedből - akár a saját lelki fejlődésed érhet el új magaslatokat, akár a párkapcsolatod során juthattok olyan közös döntésre, amely mindkettőtöknek nagyon kedvező és sokat nyerhettek általa. Ha még nincsenek terveid a következő hétvégékre, akkor mindenképpen találj ki valamilyen érdekes programot! Menjetek el egy új, ismeretlen étterembe, próbáljatok ki valamilyen sportot közösen.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nem tudsz elvonatkoztatni: egy ismerősöd sokkal közelebb áll a szívedhez, mint "kellene", és nagyon tartasz attól, hogy ha szerelembe bonyolódsz vele, akkor elveszíted a barátságát. Sokkal jobb lenne, ha felhagynál az aggodalmaskodással, és inkább csak sodortatnád magad az árral - annak ellenére, hogy így bizonytalan lehet a dolog kimenetele. A jövő hét elejáén kulcsfontosságú lesz, hogy eleget beszélgess a szeretteiddel. Ha nem teszed, könnyen olyan félreértések lehetnek közöttetek, amelyeket könnyen meg lehetett volna előzni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Izgalmas, de csendesebb napokra vágysz, amikor alaposan kiélvezheted a szerelmet: legszívesebben minden idődet a párod társaságában töltenéd, és mindent kipróbálnál vele, amiről valaha álmodtál - ebben a erotika is benne foglaltatik... Ő viszont feszültebb és elfoglaltabb lehet a szokásosnál, így lehet, hogy több időt kell szánnod arra, hogy megteremtsd a megfelelő hangulatot. Ne sürgesd, inkább készíts neki finom vacsorát, és hagyd, hogy kipanaszkodja magát neked - és akkor se sértődj meg, ha esetleg nem tud úgy fordulni feléd, ahogyan azt te szeretnéd.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rengeteget dolgozol a következő napokban, és sokkal több energiádat emészti fel a munka, mint máskor - ráadásul fáradtabb is leszel, amikor este végre hazaérsz. Emiatt a kedvesed kemény döntéshelyzet elé állíthat: vagy őt választod, vagy pedig vége a kapcsolatotoknak. Mivel egyáltalán nem viseled jól, ha zsarolnak, vagy manipilálni próbálnak, még olyan dolog is kicsúszhat a szádon, amit nem gondolsz komolyan. Mindkettőtöknek jót tenne pár külön töltött nap, amikor kiszellőztethetitek a fejeteket.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, de azt tapasztalod, hogy kedvesed inkább romantikára vágyik, nem pedig a temperamentumos erotikára; ha nem vagy elég megértő vele, és ha nem engedsz neki időnként egy kicsit, akkor még tolakodásnak is veheti a vágyaidat, és elég durván visszautasíthat. Szerencsére, elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy engedj neki, és olyan programokat szervezel, amelyek során érzelmileg - nem pedig testileg - kerülhettek közelebb egymáshoz. Ezért azonban jogosan vársz el viszonzást...

Bak (december 22. - január 20.)
A szokásosnál kiállhatatlanabb és kritikusabb leszel az elkövetkező néhány napban, és ennek a kedvesed lesz a legnagyobb áldozata, ő láthatja ennek a viselkedésnek a legtöbb kárát. Sok olyan apró, szurkáló, csipkelődő, cinikus megjegyzést engedsz meg magadnak, ami a másiknak nagyon rosszul esik. Előfordulhat, hogy csak csendben szenved, és egyetlen szóval sem mondja, ha baja van, de az is megeshet, hogy szenvedélyesen áll ki a saját igazáért, és hatalmas veszekedés közepén találhatod magad. Te pedig sem az egyik, sem a másik esetben nem tudsz jól kijönni a dologból...

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Te is, és a párod is feszült hangulatban lehettek, így számítanotok kell néhány nehéz napra, amikor egymáson vezetitek le a felgyülemlett dühöt. Üvöltözés és ajtócsapkodás helyett azonban próbáljatok meg értelmesen beszélni egymással - akár tanácsokat is adhattok a másiknak -, az energiákat pedig vezessétek le konstruktív módon, például a sportban (de a szex is nagyszerű lehet erre a célra...).

Halak (február 20. - március 20.)
Kész vagy elkényeztetni a párodat: nemcsak tettekkel, de apró ajándékokkal és kedves gesztusokkal is kifejezed felé, hogy milyen fontos neked, és mennyire örülsz, hogy melletted van. Az azonban fontos lehet, hogy szavakkal is elmondd, amit érzel iránta. Ezzel megelőzheted, hogy kellemetlenül érezze magát (mert esetleg nem tudja úgy viszonozni az "anyagi ajándékokat", mint ahogyan azt szeretné), és saját magadban is jobban tisztázni tudod, hogy mit is érzel iránta. Arra is ügyelj, hogy a vágyaidat, terveidet se felejtsd el megosztani vele!