Matthew McConaughey megtalálta élete szerelmét

Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey amerikai színész, a Bolondok aranya című film főszereplője egy interjúban elmondta: kisfia anyjában, Camila Alvesben megtalálta élete szerelmét, és "sokkal tisztábban látja a jövőt, mint korábban bármikor".
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey amerikai színész, a Bolondok aranya című film főszereplője egy nemrég készült interjúban elmondta: Camila Alvesben megtalálta élete szerelmét, és bár szó sincs közöttük házasságról, tökéletesen boldogok együtt.

"Egész életemben apa akartam lenni és családot szerettem volna, és Camila volt az a nő, aki segített ezt megvalósítani" - mondta a színész. "Minden tökéletes az életünkben és nagyon boldogok vagyunk."

McConaughey azt is elmondta, hogy az elmúlt hetekben - mióta kisfia, Levi megszületett - egy kicsit lelassult körülöttük az élet, mert "mindig háromszor annyi időbe telik, hogy elkészüljenek", de "végtelenül szórakoztatónak" találja az apaságot.

"Bármi is történjen, egy család vagyunk" - fejezte be a színész. "Még soha nem láttam ilyen tisztán a jövőmet, mint most."