Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Nyilas jegyében jár, trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. Használjuk ezt ki arra, hogy játszunk, sakkozunk vagy kártyázunk a szeretteinkkel, családtagjainkkal.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Nyilas jegyében jár - ez a jegy uralja a csípő, a comb és a fenék területét, ezért a hízásra hajlamosak ma különösen ügyeljenek arra, hogy mit esznek, hiszen a zsíros és egészségtelen ételek szinte biztosan rajtuk maradnak és nagyon nehéz lesz ledolgozni a kialakuló "párnácskákat". Mivel a legtöbb nőnél, legyen az sovány vagy teltebb, előbb-utóbb megjelenik a narancsbőr, érdemes a mai napon átfogó kúrába kezdenünk. A krémek és a masszázs mellett kiemelten fontos szerepe van a mozgásnak és az étrendnek is a narancsbőr elleni küzdelemben: együnk minél kevesebb édességet, zsíros ételt és kerüljük a sót. A hangsúlyt helyezzük a zöldségekre, gyümölcsökre és a teljes kiőrlésű gabonafélékre. Emellett igyunk meg naponta legalább két-három liter folyadékot és rendszeresen tornáztassuk meg a kritikus testtájakat. Természetesen a lényeg itt is a következetessség és a rendszeresség.

A mai napon a Hold trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. Használjuk ezt ki arra, hogy játszunk, sakkozunk vagy kártyázunk a szeretteinkkel, családtagjainkkal. A "nagy" beszélgetések, és a szeretet kifejezése is sokkal jobban megy a mai napon - tökéletes lehet ez az időszak az érzelmi feltöltődésre.