Újra együtt az exével Salma Hayek

Vágólapra másolva!
Állítólag újra összejött a volt kedvesével Salma Hayek mexikói származású színésznő: többször is látták Francois-Henri Pinault társaságában - szemtanúk szerint "meglehetősen boldognak látszottak együtt".
Vágólapra másolva!

Salma Hayek mexikói színésznő és volt kedvese, Francois-Henri Pinault üzletember a jelek szerint újra egymásra találtak. A hírességet és kislánya apját az elmúlt napokban többször is látták együtt, a szemtanúk beszámolói szerint "nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek egymás társaságában".

"Szinte végig egymás mellett voltak, nagyon édesek voltak együtt, ritkán látni ennyire szép családot" - mondta a People magazinnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás, aki a 42 éves színésznővel és párjával egy születésnapi partin találkozott.

Egy másik szemtanú akkor látta Hayeket és Pinault-t (aki néhány hete még egy ismeretlen, fiatal nővel mutatkozott együtt), amikor a pár együtt ebédelt.

"Láthatóan nagyon jól érzik magukat a másik közelében, lazának, boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek" - mondta.

A pár júliusban bontotta fel az eljegyzését. Közel másfél évig voltak együtt, kapcsolatukból egy kislány született: Valentina Paloma most 11 hónapos.