Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Bakban tartózkodik, kvadrátban áll a Marssal és a Vénusszal. Idegesebbek lehetünk, mint máskor, különösen mások értetlenkedése bosszanthat fel minket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Bakban tartózkodik. Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes azokat a mai napra időzíteni. A bőrünk gyorsabban regenerálódik, és a különböző krémek, pakolások is jobban hatnak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására - jelentkezzünk be a manikűröshöz vagy a pedikűröshöz! Az ilyen elfoglaltság alkalmat arra is, hogy kicsit önmagunkkal foglalkozzunk, elvonuljunk a világtól. Tudatosan helyezzük a hangsúlyt arra, hogy szeretjük a saját testünket és elfogadjuk önmagunkat.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal és a Vénusszal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének - ez mindenképpen segíthet abban, hogy egy kicsit megnyugodjunk, ellazuljunk. Szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk!