Szerelmi horoszkóp szeptember 11-től 18-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Fontos lenne kihasználnod a fantáziádat és a kreativitásodat, hogy egy kis izgalmat csempéssz a szerelmi életedbe. Nem várhatod ugyanis állandóan azt, hogy a kedvesed szórakoztasson téged, néha neked is "meg kell erőltetned magad", ha nem akarod, hogy a kapcsolatod teljesen ellaposodjon. Különböző írásokat, könyveket, cikkeket is kereshetsz: ha nem is értesz mindennel egyet a leírtak közül, új ötleteket biztosan kaphatsz - vagy rájöhetsz arra, mi az, amit nem akarsz megtenni! A jövő hét elején olyan helyzetbe is kerülhetsz, ami hosszú távon is befolyással lehet a kapcsolatodra: talán egy nagy döntés előtt állsz?

Bika (április 21. - május 20.)
Igazán forró hétnek nézel elébe, amikor minden a szerelemről, szenvedélyről és erotikáról szólhat, még akkor is, ha éppen magányos vagy - a gondolataid azonban ezek felé irányulnak! Természetesen az, hogy meg kívánod valósítani a gondolataidat (hiszen mindazt, amit elképzelsz, szeretnéd át is élni), nagyon sok erőt és önbizalmat adhat neked, és szinte senki nem tud majd ellenállni a vonzerődnek. Azt azonban tartsd észben, hogy a szerelem nem verseny, nincsenek benne nyertesek vagy vesztesek, és nem a "helyezés" alapján ítélnek meg téged.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Bár ez a hét még egy kicsit zavarosnak ígérkezik, a jövő hét elején sokkal hatékonyabban tudod majd befolyásolni az érzelmi életedet: nagyon sok energiád lesz, és képes leszel arra is, hogy a karizmáddal elkápráztass másokat. Már csak azt kell kitalálnod, hogy kit is szeretnél elkápráztatni, el kell döntened, hogy megéri-e valaki a fáradozást, mert hosszú távra tervezel vele, vagy csak néhány napos szórakozást nyújt neked. A hét közepén egy kicsit többet gondolkozhatsz a jövődről, mint egyébként tennéd, és ez azzal is együtt járhat, hogy aggódni kezdesz - pedig ez teljesen felesleges!

Rák (június 22. - július 22.)
Eléggé feledékeny hangulatban lehetsz egész héten: ez egyrészt rossz, hiszen fontos dolgok eshetnek ki a fejedből (érdemes lenne mindent felírnod a határidőnaplódba, vagy beállítani az emlékeztetőket a telefonodon), másrészt akár jó is lehet, hiszen minden olyan emlék "kitörlődhet", amely fájdalmat okozott neked, vagy ami rossz érzésekkel töltött el. A jövő hét közepétől különösen jó napjaid lehetnek - főleg akkor, ha még csak keresed a párodat. Nagyon vonzó lehetsz, és olyan emberek is kezdeményezhetnek nálad, vagy kifejezgetik az érdeklődésedet irántad, akik korábban közömbösen fordultak feléd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Friss, lelkes hangulatban lehetsz ezekben a napokban, élénkséged másokra is átragaszthatod. A szerelmi életedben is nagyon jó időszak következhet, hiszen egyáltalán nem tántorítanak el a célodtól az apró döccenők: tudod, hogy megérdemled a boldogságot, és abban is biztos vagy, hogy el is tudod érni! Sőt, azt is képes vagy megérteni, hogy a problémák nem azt jelzik, hogy jó vagy rossz ember vagy-e, hanem azt, hogy haladsz előre az utadon. A jövő hét közepén érdemes lenne egy kis fantáziát csempészni a kapcsolatodba (még akkor is, ha még nagyon az elején tartotok): írj például egy érzéki levelet, e-mailt a kedvesednek!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ha már párkapcsolatban élsz, akkor próbáld meg egy kicsit visszafogni a kritkus hajlamodat, most ugyanis a megjegyzéseid nagyon mélyen érinthetik a párodat, és elég negatívan hathatnak a kettőtök viszonyára. Ha viszont még a keresés fázisában vagy, akkor a fejlett kritikai érzékednek és a benned rejlő versenyszellemnek kifejezetten jó hasznát veheted. A szócsaták, a viták és a kellemes versengés most ugyanis olyan közelebb hozhat egy olyan emberhez, akivel hosszú távon is érdemes lenne "együttműködnöd" - akár barátként tekintesz rá, akár úgy, mint potenciális szerelmi partnerre.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Aggodalmaskodás, idegeskedés feszít belülről, még olyan dolgok miatt is állandóan agyalsz, amelyeket csak el kellene fogadnod, sőt, egyenesen örülhetnél nekik! Mégsem érzed azt, hogy jó irányba haladna az életed (legalábbis a szerelmi ügyeket tekintve). Nem lehet, hogy csak türelmetlen vagy, és nem tudod kivárni az egyértelműen pozitív jelzéseket? Vagy csak nem tudod, hogy mit is akarsz valójában, ezért nem tudsz lelkesedni? Szerencsére a jövő hét vége felé már sokkal egyértelműbbek, határozottabbak lesznek az érzelmeid, ez pedig kifejezetten megnyugtató hatással lehet rád.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon őszinte és egyenes vagy másokkal, ezt te magad is az egyik legjobb tulajdonságodnak tartod. Időnként azonban - mint például ezen a héten - egy kicsit túllősz a célon, és már-már kegyetlenül mondod meg másoknak a véleményedet, nem gondolsz bele abba, mennyire megbántasz ezzel másokat. Ha már régóta együtt vagy valakivel, akkor az talán szemet hunyhat efelett (hiszen már megszokta tőled), de ha még csak az ismerkedés fázisában vagytok, egy szerelem kezdetén, akkor bizony nagyon rossz hatással lehet ez a kapcsolatodra. Próbálj meg egy kicsit kedvesebb lenni, és ha esetleg valami kritikád van a párod számára, azt "csomagold be" egy kicsit.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nehéz napoknak nézel elébe, mert a párod is és te is nagyon erőteljes és határozott hangulatban lehettek - igaz, hogy sokat vitatkozhattok, de a szenvedélyesség a szerelem más területein is megjelenhet. Ha még párt keresel magadnak, akkor a következő időszak nagyon jó lehet arra, hogy megtedd az első lépéseket. Ne félj kezdeményezni, és hívd randira azt, aki megtetszik! Használd ki az internet adta lehetőségeket is: jelentkezz be valamilyen társkereső oldalra, vagy keress egy olyan fórumot, ahol olyanokkal találkozhatsz, akiknek a tiédhez hasonló az ízlése. Ezzel a módszerrel rövid idő alatt sok ismerősre tehetsz szert.

Bak (december 22. - január 20.)
Álmodozó, furcsa hangulatban lehetsz (egészen jövő hét elejéig), és nagyon sokat gondolkozol a szerelmi kapcsolatodon; azonban csak arra tudsz gondolni, hogy mennyire rossz, nyomasztó az az élet, melyben most benne vagy. Még mielőtt bármilyen drasztikus lépésre szánod rá magad, gondolj arra, hogy a rossz kedv elmúlik, és lehet, hogy néhány nap múlva sokkal szebb színben látod majd a világot. A jövő hét közepén szervezz magadnak valamilyen érdekes, újszerű programot; ha képes vagy nyitni a világ felé, akkor nagyon sok tapasztalatot szerezhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Hajlamos lehetsz arra, hogy olyan apró problémákat is felnagyíts, amelyeken sokkal egyszerűbb lenne átlépni. Emiatt persze nagyon ideges lehetsz, és a dühödet, frusztráltságodat a párodon töltöd ki - aminek ő egyáltalán nem örül, de amiatt talán még szomorúbb lehet, hogy nem mondod el neki, hogy mi bánt. Szervezzetek egy-két romantikus estét a hét végére, amikor csak egymásra koncentráltok, és mindazt megbeszélhetitek, ami a szíveteket nyomja. Nagyon könnyen rájöhetsz, mennyire hiányzott neked ez a fajta szeretetteljes, gondoskodó kapcsolat.

Halak (február 20. - március 20.)
Egy kicsit érdemes lenne várnod a szerelmi vallomásokkal - vagy bármilyen olyan mondanivalóval, ami érzelmekkel kapcsolatos -, mert elég kellemetlen helyzetekbe sodorhat most téged az élet. A jövő hét közepétől képes leszel azonban arra, hogy egy feladatra koncentrálj. Ha a szerelmi életedre, vagy a kedvesedre figyelsz, akkor semmi nem állhat az érzelmi fejlődés útjába: olyan dolgokat is "meghallhatsz", megérthetsz, amelyeket eddig teljesen jelentéktelennek tartottál. Ez pedig sokat jelenthet a kapcsolatod szempontjából.