Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Halakban jár, szemben áll a Nappal. Bár különösen jó ötleteink támadhatnak ez alatt a földtől elrugaszkodott időszak alatt, ügyeljünk arra, hogy megvalósításuk most akadályokba ütközhet.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halakban jár. Rózsaszín szemüvegen keresztül láthatjuk ma a világot, és még a legrealistább emberből is előtörhet az álmodozó költő. Minden megnyilvánulásunk érzelmi jellegű, könnyen meghatódunk egy filmen vagy kicsordul a könnyünk, ha egy olyan dalt hallunk a rádióban, ami szép emlékeket idéz fel bennünk. Érdemes ma hallgatni az intuíciónkra, de ne keressünk mindenhol "égi jeleket", amelyek segítenek megoldani a problémáinkat. A Halakban járó Hold ugyanis hajlamossá tehet arra, hogy a könnyebb utat válasszuk és olyan döntéseket hozzunk, amelyekkel magunkat is becsapjuk. Keressünk magunknak olyan elfoglaltságot, amellyel fejleszthetjük saját magunkat, és jobban megismerhetjük a motivációinkat. Iratkozzunk be egy drámacsoportba, vagy tanuljunk meditációs technikákat.

A Hold ma szemben áll a Nappal. Kicsit elégedetlenek lehetünk az életünkkel, ezért a fantáziánk világába, az álmodozásba menekülhetünk. Bár különösen jó ötleteink támadhatnak ez alatt a földtől elrugaszkodott időszak alatt, ügyeljünk arra, hogy megvalósításuk most akadályokba ütközhet. Ne legyünk türelmetlenek, inkább szemléljük reálisan az életet. Később tiszta lappal tudunk majd belevágni nagyszabású terveink megvalósításába, és ez hosszú távon is kedvező irányba változtathatja meg az életünket. A mai napot szánjuk inkább arra, hogy tervezgetünk.