Szerelmi horoszkóp szeptember 18-tól 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Eléggé rossz napjaid lesznek, mert sorozatosan csapdába ejtenek - félreértések, kellemetlen viták jelenhetnek meg az életedben -, és sejtésed sincs arról, hogy tudnál ezekből kikeveredni. Lényeges lehet, hogy hasznosnak és erősnek érezd magad, ezért keress magadnak olyan elfoglaltságokat, amelyekben megmutathatod a tehetségedet. A párodat is rávehetnéd valamilyen közös programra, érdemes lenne újra felfedeznetek a másik rejtett oldalait.

Bika (április 21. - május 20.)
Legszívesebben egész héten otthon maradnál, beburkolózva egy meleg takaróba a kedveseddel. Ez egy ideig nagyon kellemes lehet (használjátok ki ezeket a napokat arra, hogy romantikus filmeket néztek, beszélgettes, vagy csak összebújtok), de a párod hamar megunhatja a semmittevést. Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy mindketten ugyanannyira vegyetek részt a közös programok megtervezésében, ezért ha ő kitalál valamit, akkor ne húzd rá a szád, inkább vesd bele magad minél lelkesebben!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Meglepően érzelmes hangulatban lehetsz, és kifejezetten meglepheted a kedvesedet azzal, hogy kivételesen nem az értelem oldaláról közelíted meg a kapcsolatotokat, sőt, a kritikusságod is csökkenhet... A jövő hét elejétől ezt az érzelmekkel teli időszakot egészítsd ki azzal, hogy izgalmas programokat, randevúkat szervezel kettőtöknek. Ezzel mindenképpen megerősítheted a kapcsolatotokat, sőt, akár előbbre is léphettek benne!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon sokat tanulhatsz most a kedvesedtől, nemcsak arról, hogyan működnek jól a kapcsolatok, hanem arról is, hogy milyen ember vagy valójában, milyen értékek a fontosak neked, és mi mindent vagy hajlanó feláldozni a párkapcsolatod érdekében. De legalább ilyen fontos, hogy te is jobban megismerd a párodat: kérdezz tőle sokat, és figyelj is oda arra, mit válaszol! A jövő hét elején szervezz olyan programot kettőtöknek, ami nemcsak az érzékeiteket, hanem az intellektusotokat is megmozgatja: az agy ugyanis tekinthető "erogén zónának" is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Egy kicsit barátságosabbnak és nyitottabbnak kellene lenned, a kedvesednek most ugyanis szüksége lehet a támogatásodra, és ha csak a saját problémáiddal vagy elfoglalva, akkor ő nagyot csalódhat benned, sőt, még azzal is megvádolhat, hogy önző vagy, mert csak kapni akarsz, adni viszont nem. Nagyon jó módszer lehet arra, hogy megmutasd a törődő oldaladat a másiknak, ha valami olyan programot szervezel, ami elsősorban őt érdekli. Annak is jó hatása lehet a kapcsolatotokra, ha romantikusabban állsz a párodhoz, és meghallgatod, ha mondanivalója van. Most helyezd magad inkább a háttérbe!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szeretnél valamivel többet kihozni a kapcsolatodból, elégedetlen lehetsz azzal a helyzettel, amelyben most benne vagytok. A párod azonban még nem jutott el arra a pontra, hogy meghozzon bizonyos döntéseket, ez pedig komoly konfliktusokat okozhat kettőtök között, mert nem tudtok kompromisszumot kötni. Még mielőtt valami végleges, mindenki számára veszélyes lépésre szánnád el magad, inkább gondolkozz el egy kicsit azon, megéri-e várni a másikra. A jövő hét elejétől már vidámabbnak és kielégítőbbnek láthatod a helyzetet, ám ez ne jelentse azt, hogy a szőnyeg alá söpröd a problémákat.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szíves-örömest adsz szerelmi tanácsokat másoknak, úgy tűnhetsz az ismerőseid szemében, mint aki tökéletesen tudja, hogy mire van szüksége a másik nem képviselőinek. Ám amikor a saját ügyeidre kerül sor, akkor rettenetesen megijedhetsz, és nem is nagyon tudod, hogy mit kellene cselekedned. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy te kérj tanácsot másoktól? Ráadásul egy olyan ember mutathat rá a hibáidra (meglehetősen kedves és segítőkész módon), akire eddig nem is gondoltál "tanácsadóként".

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sok olyan dolog kerülhet most a felszínre, amit megpróbáltál elrejteni magad elől és a párod elől egyaránt. Ez pedig nem lesz könnyed, fájdalommentes folyamat, sőt, kifejezetten nehéz lehet megemészteni, hogy a kapcsolatotok közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan azt gondoltátok. Még mielőtt egymás fejéhez vágnátok a másik összes hibáját, gondolkozzatok el azon, van-e olyan dolog, amiben fejlődnötök kellene. A változást mindig saját magunkból kell elindítani.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon kellemes napjaid lehetnek, vidám vagy, optimista és lelkes, ez pedig fantasztikus vonzerővel ajándékozhat meg - ezt különösen akkor tudod kihasználni, ha éppen párt keresel magadnak. Ha már megtaláltad a kedvesedet, akkor is kellemes órákat tölthettek együtt. Arra azonban figyelj, hogy ne töltsetek túlságosan sok időt együtt. Most ugyanis hajlamos lehetsz arra, hogy hamar megunod a másik társaságát, ennek pedig néhány kemény, gonoszkodó megjegyzés lehet az eredménye. Igyekezz külön programokat is szervezni magadnak!

Bak (december 22. - január 20.)
Meglehetősen hűvösen, elemző módon állsz a párkapcsolatodhoz, megpróbálod úgy vizsgálni, mint egy érdekes állatkát a mikroszkóp alatt. Az érzelmeket, vágyakat azonban kihagyod a számításból - pontosabban, nem tulajdonítasz nekik akkora jelentőséget, mint kellene. Meg kellene tanulnod egy kicsit elengedni magad a kedvesed közelében. Ne félj megmutatni neki az érzelmeidet, gyengéd oldaladat. Ettől még nem kell feladnod az elveidet, viszont megteremtheted annak a lehetőségét, hogy jobban megismerjétek egymást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Még a szokásosnál is nyitottabb leszel, ez pedig megrémisztheti a szerelmedet: lehet, hogy nehezen viseli a szeretetkitöréseidet, vad ötleteidet és azt, ha rászabadítod az összes érzelmedet. Előfordulhat, hogy ő egyáltalán nem értékeli ezt. Ezért próbáld meg egy kicsit jobban megválogatni a szavaidat, nehogy elriaszd magadtól. A jövő hét elején sokkal kevesebb időd marad a romantikára, sűrű napoknal nézel elébe, amikor rengeteg dolgot kell elintézned. A barátaid és a kedvesed azonban meglepő módokat találnak arra, hogy felvidítsanak, és a lazításra is "csinálnak" neked időt.

Halak (február 20. - március 20.)
Szokásoddal ellentétben ezen a héten csak saját magaddal vagy elfoglalva, és egyáltalán nem foglalkozol a kedvesed érzéseivel - de ezt nem direkt csinálod, inkább csak túl sok más gondolat kavarog az agyadban, és a párkapcsolatodra nem fordítasz elég figyelmet. A párod egy ideig szótlanul tűri azt, hogy elhanyagolod, de egy idő után biztosan szóvá teszi majd, hogy hiányoznak neki a kettesben töltött órák. A hétvégén próbálj meg egy kicsit aktívabb lenni, pihenésképp is válassz valamilyen szórakoztató, vidám programot. Ha kimozdultok, az új színt vihet a kapcsolatotokba.