Katie Holmest tüntetők várták a Broadway-en

Vágólapra másolva!
Katie Holmes amerikai színésznőt - aki a napokban debütált a Broadway egyik darabjában - szcientológia ellenes tüntetők várták a színház előtt. Az Anonymus csoport tagjai arra "kérték" Tom Cruise feleségét, hogy "meneküljön, amíg lehet".
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznőt, Tom Cruise feleségét szcientológia ellenes tüntetők várták a Broadway egyik színháza előtt, ahol Holmes a napokban debütált, mint az All My Sons című színdarab egyik szereplője.

A Gerald Schoenfeld színház előtt száznál is több fotós és rajongó várta Holmest és a többi szereplőt, azonban az Anonymus szcientológia ellenes csoport tagjai is képviseltették magukat: a maszkot viselő aktivisták azt skandálták, hogy "a szcientológia gyilkol"; többen "szabadítsátok ki Katie-t" feliratú táblát tartottak.

"Nem a darab és nem Katie Holmes ellen tüntetük, a célpont egyedül a szcientológia" - mondta az egyik aktivista. "Ez a szekta gonosz, megöli az embereket, nem engedi őket normális életet élni. Perverz az egész."

Az Anonymus egyik, magát megnevezni nem kívánó tagja korábban nyilatkozott az US Weekly magazinnak, és kifejtette, hogy nemcsak az átlagemberek, de Holmes figyelmét is szeretnék a szcientológia visszásságaira irányítani.

"Nagyon szeretnénk, hogy Katie végre megszabaduljon ettől a szektától, még mielőtt túl késő lesz" - mondta az aktivista.

Az előzetes premieren részt vevő nézők nem törődtek különösebben a tüntetőkkel: egyikőjük azt mondta, hogy "Katie igenis nagyszerű példakép lehet a fiatal lányoknak, mert nagyszerű színésznő és jó anya"; egy másik közölte, hogy "őt csak a színdarab érdekli, az előadást övező botrányok nem".