Újra apa lesz a Meztelen Szakács

Vágólapra másolva!
Jamie Oliver brit híresség, a Meztelen Szakács újra apa lesz: a séf és felesége, Jools áprilisra várják a harmadik gyermeküket.
Vágólapra másolva!

Jamie Oliver brit híresség, a Meztelen Szakács újra apa lesz: a séf és felesége, Juliette 'Jools' Oliver áprilisra várják a harmadik gyermeküket. A házaspárnak már van két kislánya, a hatéves Poppy Honey és az ötéves Daisy Boo.

"Mindketten nagyon boldogok és izgatottak, hogy egy újabb taggal bővül a családjuk" - mondta Jamie Oliver szóvivője.

Jools Oliver - akinek gyermeknevelésről szóló könyve magyarul is megjelent - korábban egy interjúban elmondta, "mindennél jobban" szeretnének még egy gyereket, és ezért még speciális hormonkezelésnek is alávetette magát.

"Mindketten nagy családot szerettek volna, Jamie megőrül a gyerekekért" - árulta el a Daily Mail című lapnak a pár egyik ismerőse. "Korábban azt mondta, hogy mindenképpen fiút szeretne, de amikor kiderült, hogy Jools újra várandós, már csak az érdekli őket, hogy egészséges legyen a baba."

Jamie Oliver az egyik leghíresebb szakács Európában: több tévéműsor és szakácskönyv kötődik a nevéhez, saját étterme van, az elmúlt években pedig komoly szerepet vállalt abban, hogy megváltozzon az iskolai étkeztetés Nagy-Britanniában. Jools-t (akivel még a középiskolában ismerkedtek meg) 2000-ben vette feleségül.