Vágólapra másolva!
Scarlett Johannson amerikai színésznő szombaton, egy kanadai szállodában hozzáment Ryan Reynolds színészhez.  
Vágólapra másolva!

Szombaton, egy titokban megtartott ceremónián, Vancouver közelében összeházasodott Scarlett Johannson amerikai színésznő és kedvese, Ryan Reynolds. A meghitt esküvőn csak a legközelebbi családtagok és barátok vettek részt. A hírt Reynolds szóvivője, Meredith O'Sullivan jelentette be az amerikai lapoknak.

Az esküvő híre sokakat meglepetésként ért, hiszen a 23 éves híresség és 31 éves párja csak májusban jelentette be az eljegyzését, és korábban arról beszéltek, hogy jövő tavasszal szeretnének összeházasodni. Johannson azonban "annyira intim ceremóniát szeretett volna, amennyire csak lehetséges".

"Annyira szeretnénk ezt magánügyként kezelni, amennyire csak lehetséges" - mondta egy korábbi interjúban a Vicky Christina Barcelona című film főszereplőnője. "Nagyon zárkózott ember vagyok, és egy hatalmas hollywoodi esküvő, több száz vendéggel és lesifotósokkal borzasztóan hangzik a számomra."

A pár már a családalapítást is fontolgatja: mindketten úgy gondolják, hogy szívesen vállalnának gyereket a közeljövőben.

"Természetesen vágyunk már egy kisbabára, hiszen ez lenne az életcélunk beteljesítése" - mondta Johansson.

Scarlett Johannson és Ryan Reynolds 2007 tavaszán kezdtek el randevúzni, mindkettőjüknek ez az első házassága.