Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad útján, szextilben áll a Nappal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad útján. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák és a comb területe. Fájhat a keresztcsont is, mert az időjárás ilyenkor gyakran változékonnyá válik - ezt pedig sokan megérzik a csontjaikban. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorbanállásokat. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A nap színe a sárga és a narancssárga, jó ötlet lehet ilyen színű ruhát viselni, a hangulatunk is jobb lesz tőle. A Nyilas analógiának megfelelő gyógynövények a zsálya, a turbolya és a kövirózsa. Ezek használata a mai napon különösen üdvös lehet - az előbbi kettőt fűszernövényként, a harmadikat pedig krémként érdemes használni. A vénák és a comb területén kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, műtéteket.

A Hold ma szextilben áll a Nappal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni a gondok tisztázására, mert ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása is, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk.